Det siger andre om os

Digt lavet af Nicklas Hørning

”Når dagene er ovre med stress og jag, tørster sindet efter den gode smag
Hver dag kan føles som et bur, indtil den dag du åbner en Fur
Smagen rammer din tunge, som frisk luft i din lunge
du tøver ikke med at mæske af den gode væske
den rammer bunden af din mave, og du vil føle dig som en pave
der kender værdien af livet, og indser at ikke alt er givet.
Når beruselsen rammer toppen, og sænker sig stille ned i kroppen
vil du forstå hvad der er livets mening, og melde dig ud af din afholdsforening.
Jo livet kan du sagtens forlænge thi du dens glæder fortrænge
men det vil være som at have en eksistens, uden nogen form for konsistens.”

Sagt af formand for Personaleforening, der holdt julefrokost hos os i 2009

"Jeg vil gerne sige jer alle mange, mange tusinde tak for en helt igennem pragtfuld julefrokost på Fur Bryghus. Vi var hos jer i lørdags, og vi havde en dejlig aften.

Rundvisningen var spændende, og Per var umådelig veloplagt. Maden var veltilberedt, bar præg af friske råvarer og gav et spændende tvist til traditionelt julemad. Og øllet…jamen, fås det bedre?

Vi følte os alle rigtig godt tilpas hos jer – og det var en umådelig venlig og imødekommende betjening, vi oplevede – og det siger vi jer tusinde tak for. Vi vil anbefale Fur Bryghus til alle! "

Fur Julebryg, Fur Bryghus, 6,5 %, 50 cl,
5 ud af 6 stjerner

"Her er der meget humlearoma. Øllens bitterhed og humle egner sig virkelig godt til julemad, fordi den kan skære igennem. Jeg kan rigtig godt lide den. Den her kunne jeg blive ved med at hælde i mig"
Brygmester Anders Kissmeyer Nørrebro Bryghus i Metroxpress d. 23.-11-2009.

Bronze til Fur-bryg

"Fur Bryghus tildeles Det Danske Ølmærke i bronze som anerkendelse af den måde, man i bryghusets restaurant serverer den unikke Fur-øl i forbindelse med restaurantens spændende menukort - her går øl og mad op i en højere enhed."
Annoncebladet

Uforligneligt vand

“Fur Julebryg virker harmonisk, rund og varm. Denne brown ale smager bedst ved 7-12 grader. Vandet fra Furs mineralholdige undergrund er uforligneligt. Karamelmalt, røgmalt og chokolademalt tilfører bløde, søde og skibsølagtige nuancer, og de i alt seks slags malt spiller sammen med seks forskellige humletyper. Så kan det næsten ikke blive mere avanceret.”
Jacob Ludvigsen i Focus

Opmuntrende ved enhver julebuffet

Vinderen er Fur Julebryg, “som havde et meget egenartet præg af røg, anis og lakrids. Med sin fine bitterhed vil den virke opmuntrende ved enhver julebuffet, især i sildeafdelingen.”
Børsen

Øl-eventyr og naturperle

"En af Fur-bryggets forcer er dets specielle mineralholdige vand, kreeret gennem 50-75 års naturprocesser, som pumpes op ad Furs meget salt- og mineralholdige undergrund, hvilket igen giver Fur-øllet dets særlige bløde og afrundede smag og delikate skum på toppen ... På Fur-flaskeøllets etiketter er der afbildet forskellige fossiler fra Fur Museum - og fossiler og fadøl er så sandelig et særegent, men også magnetisk makkerpar på Fur."
BT

6 ud af 6 stjerner

"Historien om, hvordan vandet på Limfjordsøen Fur gennem årtusinder er blevet filtreret gennem moler og vulkansk aske, kunne nemt lyde som et letkøbt reklamestunt.
Desuagtet er Fur Påskebryg simpelthen en fremragende øl, som er selvskrevet til frokostbordene i den kommende højtid. Om det er vandets skyld, skal være usagt. Faktum er, at den ravgyldne væske både er legende let og robust på samme tid. Skumkronen er fyldig, og smagen er frugtig og vinøs med en god ribsagtig bitterhed til sidst. Håndværket lader sig ikke skjule i denne øl, hvor alt går op i en højere enhed."
Nyhedsavisen

6 ud af 6 glas

"Anretningen på de kvadratiske tallerkner er ikke alene en visuel oplevelse, men tillige en smagsmæssig event, hvor øl og mad går op i en højere enhed ... en smagsmæssig oplevelse ud over det sædvanlige, hvor øl og mad spiller op til hinanden i en symfonisk helhed."
Smag og Behag

Ølruten

"Fur er en liten øy med 1000 innbyggere sør i Limfjorden. Her finner vi kanskje Danmarks mest bortgjemte bryggeri langt inne i skogen. Men Fur bryghus er blant de mest suksessfylte små private bryggeriene."
Bergens Tidende

En drinkøl til nydelse og afslapning

"Skummet er tæt, næsten flødefarvet og har en imponerende holdbarhed og afsætter smukke blonder på indersiden af glasset.
Øllet er klart og har en smuk ravgylden farve. Det er filtreret og pasteuriseret. Der er strejf af blomster, ristet malt, kiks og karamel. Duften afrundes med en næsten vinøs næse.
Mundoplevelsen er blød og fyldig. Smagen er domineret af mørke malte og bitterheden fra smagshumlen. Eftersmagen er frisk og efterlader en lang bitterhed i svælget."
Søndagsavisen 23-03-07

Påskeøllet springer ud

"Rugbrød er det første indtryk. Og det er jo godt. Derefter kommer der en dejlig sødme, og man kan nyde den flotte dybe og mørke ravkulør. Men det er meget ubalanceret syre og for lidt humle. Til gengæld karamel. Egensindig og interessant, men nok kun for de få."
Politiken

Fem ud af seks stjerner

"Klassisk og solid bock, som ikke skræmmer nogen væk. Malt og atter malt dominerer smagen, som er i fin balance med en markant sødlig aroma, hvor humlen diskret og venligt fuldender øloplevelsen. Den robuste tysk inspirerede bock går rent hjem til kål og rodfrugter, især den klassiske brunkål med fed flæsk og sennep. Mums."
Ekstrabladet

FUR øl på vers.

Kirsten og Jørgen Mortensen fra Ryslinge på Fyn har i forbindelse med en god vens 70 års fødselsdag, været i det poetiske hjørne. Vi synes ikke vore mange besøgende her på siden skulle snydes for det, så her er det.


”To glas på et bord,
De forløsende ord
Om øllet fra Fur
Med sære forjættende navne:
En Ipa, en Bock, og en Steam Beer i glas
Med smag af superb elegance,
Når Ale´n har fundet sin rette plads,
- Så prøv med en Fur Renæssance"

Seks ud af seks mulige Fur Barley Wine

Barley Wine - 9,5 procent Fur Bryghus
"Ukompliceret, sødmefuld og feminin barley wine, som kan tænde det indre fyrværkeri i enhver. Elegant og velskabt maltkrop i smukt samspil med bløde toner af karamel, mørke frugter og bær, lakrids og citrus. De 9,5 procent er behageligt fraværende. En farverig fontæne af velgørende velsmag." Ekstrabladet d. 30.-12-2007.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld
Det siger andre om os | Fur Bryghus

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -

Fur Bryghus on english Fur Bryghus in deutsch