Vulcano Pilsner

Højopløseligt Download: Hent

Vulcano Pilsner er en traditionel undergæret Pilsner. Smagen er harmonisk og giver en god smagsoplevelse. Vulcano Pilsner er rigtig god til lette supper, fisk og stegt kød, og passer rigtig godt til frokostbordet. Flaskens indhold er en halv liter, og svarer til 1,5 genstand. Alc. 4,6 %

I weekenden d. 13 februar 2010 havde Ekstra Bladets Øl skribent Ole Madsen en prøvesmagning af 4 pilsner typer, heriblandt vores nye Vulcano.

Ole Madsen skriver følgende:

"Pilsner er normalt hverken mikrobryggeriernes kerneområde eller styrke. Det skyldes flere faktorer. Pilsneren er absolut en af de suverænt mest vanskelige øltyper at brygge. Enhver teknisk fejl afsløres nådesløst. Endvidere har de mikrokbryggede pilsnere særdeles svært ved at hamle op med industripilsneren rent prismæssigt. Men mikrobrygget pilsner har stadig sin berettigelse.

VULCANO PILSNER:

Traditionel pilsner, der skiller sig flot ud fra mængden. Indbydende halmgul farve og lækkert hvidt skum. Noter af humle og blomster kilder i næsen, indslag af korn, honning og smør behager ganen. Sødlig tone, men tør og let humlet finale. En værdig ledsager til udfluget i det grønne.

4 stjerner af 6 mulige.
 

salg af Vulcano Pilsner
salg af Vulcano Pilsner

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -

Fur Bryghus on english Fur Bryghus in deutsch