Årets Påskebryg 2018

22-02-2018
Så er årets påskebryg godt på vej ud i landets butikker. Spørg efter dem, hvor du køber vores øl.
 
FUR Påskebryg er en overgæret øl af typen English Strong Ale. Klar og ravgylden med fyldigt cremefarvet skum, der har lang holdbarhed og giver fine blonder på glasset. Fyldig smag af mørk malt og aromahumle, der runder af i en god og bitterfrisk oplevelse af humle.

Brygget på 3 forskellige malttyper - bl.a. karamelmalt - samt både klassisk bitterhumle og aromahumle.

Alc. 7,7% vol.

FUR Påskefrokost er en overgæret øl af typen Ale. En rolig og klar øl med en ravgylden farve. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset, og med humlenuancer og noter af citrus.

FUR Påskefrokost er specielt velegnet til det danske frokostbord og udmærker sig med sin lave alkoholprocent på 2,7% vol.Forsiden viser et fossil af en reje fundet i moleret på Fur. Fossilet er mere end 50 mio. år gammelt.

Vulcano Påskebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle stolte traditioner for stærke højtidsbryg.

Smagen er fyldig og stimulerende - perfekt til påskefrokosten og det spirende forår. Alc. 6% vol. Flaskens indhold er en halv liter, og svarer til 2,0 genstand.

PÅSKE ALE er en overgæret øl af typen American Pale Ale. Duft af velafbalancerede humlenuancer og citrus med en bund af ristet malt. Aromatisk og frugtagtig smag med fyldig bitterfrisk afslutning af humle. Brygget på tre forskellige malttyper samt Cascade og Simcoe humle. Simcoe humlen giver øllet en delikat frugtagtig humleoplevelse med noter af citrus og fyrrenåle. Påske Ale passer godt til lette retter. Påske Ale fås KUN i Kvickly/Superbrugsen

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -

Fur Bryghus on english Fur Bryghus in deutsch