FUR Lager og fingerrogn er en nem og lækker ølsnack

FUR Lager er en fortrinlig ledsager til stenbiderrogn på et stykke ristet brød, eller en blinis, det er nemt, og med toppe af purløg, en klat cremefraiche og hakkede rødløg – så bliver det fuldendt.

Lager er en undergæret øltype, med et lyst og rent smagsbillede – herefter en moderat smag af humle. ller dufte rigtigt efter. Retten vil kunne serveres som en perfekt velkomst på terrassen.”

Blinis

2 dl mælk
10 g gær
60 g hvedemel
60 g boghvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. fløde
smør til bagning

Tilbehør

50 g stenbiderrogn
150 g cremefraiche
1 rødløg

Gæren røres ud i lidt af den lune mælk. Begge melsorter, æggeblomme, salt og resten af mælken tilsættes og piskes sammen til en jævn blanding. Hæv dejen et par timer. Æggehviden piskes stiv. Fløden blandes i dejen, den stiftpiskede æggehvide vendes forsigtigt i, og blinierne bages på begge sider i smør på blinispande. Anrettes med cremefraiche, der er pisket op, så den kan formes som æg, rogn og hakket rødløg.

02-11-2014

På FUR Bryghus har vi, i samarbejde m...

02-11-2014

Endnu et nyt produkt har set dagens l...

02-11-2014

For mange mennesker er en god gave en...

29-10-2014

På FOOD CONTEST Messen i Herning er F...

27-10-2014

Mød os på Kronborg til JUL PÅ KRONBOR...

13-10-2014

FUR Julebryg er nu ude i hele landet....

11-10-2014

Vores TRIPEL ALE - jubilæums øl er fo...

11-10-2014

 

FUR Christmas Ale har  de to for

...

08-10-2014

Så har vi endnu en snaps klar. Denne ...

10-09-2014

Årets julebuffet er igen et overflødi...

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld
Dynamic-it leverandør af webshop
Stenbiderrogn | Fur Bryghus

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -