FUR Lager og fingerrogn er en nem og lækker ølsnack

FUR Lager er en fortrinlig ledsager til stenbiderrogn på et stykke ristet brød, eller en blinis, det er nemt, og med toppe af purløg, en klat cremefraiche og hakkede rødløg – så bliver det fuldendt.

Lager er en undergæret øltype, med et lyst og rent smagsbillede – herefter en moderat smag af humle. ller dufte rigtigt efter. Retten vil kunne serveres som en perfekt velkomst på terrassen.”

Blinis

2 dl mælk
10 g gær
60 g hvedemel
60 g boghvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. fløde
smør til bagning

Tilbehør

50 g stenbiderrogn
150 g cremefraiche
1 rødløg

Gæren røres ud i lidt af den lune mælk. Begge melsorter, æggeblomme, salt og resten af mælken tilsættes og piskes sammen til en jævn blanding. Hæv dejen et par timer. Æggehviden piskes stiv. Fløden blandes i dejen, den stiftpiskede æggehvide vendes forsigtigt i, og blinierne bages på begge sider i smør på blinispande. Anrettes med cremefraiche, der er pisket op, så den kan formes som æg, rogn og hakket rødløg.

18-12-2014

 

Vi vil gerne ønske alle en rigtig ...
12-12-2014

Vi får hvert år fremstillet en collag...

06-12-2014

Kun øl matcher julemaden

Hvis man

...

02-12-2014

Vi har netop lagt sidste hånd på prog...

01-12-2014

D. 8. maj 2015 gæster Allan Olsen FUR...

01-12-2014

2015 programmet byder på store opleve...

01-12-2014

Vi er stolte over allerede nu at kunn...

01-12-2014

 

 

Mandag morgen d. 24. november f...
01-12-2014

FUR Julebryg er nu ude i hele landet....

01-12-2014

For mange mennesker er en god gave en...

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld
Dynamic-it leverandør af webshop
Stenbiderrogn | Fur Bryghus

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -