FUR Lager og fingerrogn er en nem og lækker ølsnack

FUR Lager er en fortrinlig ledsager til stenbiderrogn på et stykke ristet brød, eller en blinis, det er nemt, og med toppe af purløg, en klat cremefraiche og hakkede rødløg – så bliver det fuldendt.

Lager er en undergæret øltype, med et lyst og rent smagsbillede – herefter en moderat smag af humle. ller dufte rigtigt efter. Retten vil kunne serveres som en perfekt velkomst på terrassen.”

Blinis

2 dl mælk
10 g gær
60 g hvedemel
60 g boghvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. fløde
smør til bagning

Tilbehør

50 g stenbiderrogn
150 g cremefraiche
1 rødløg

Gæren røres ud i lidt af den lune mælk. Begge melsorter, æggeblomme, salt og resten af mælken tilsættes og piskes sammen til en jævn blanding. Hæv dejen et par timer. Æggehviden piskes stiv. Fløden blandes i dejen, den stiftpiskede æggehvide vendes forsigtigt i, og blinierne bages på begge sider i smør på blinispande. Anrettes med cremefraiche, der er pisket op, så den kan formes som æg, rogn og hakket rødløg.

04-05-2016

Lige nu er 3 nye ølvarianter på vej

...
28-04-2016

 

 

Mød os til den store livsst...

24-04-2016

Der er følgende beskrivelse af projek...

24-04-2016

Foråret byder på en række helligdage ...

24-04-2016

Foråret byder på en række helligdage ...

19-04-2016

Et af årets højdepunkter, i vores bra...

19-04-2016

En god gaveide kunne være et gavekort...

19-04-2016

Så er vi helt klar med PLAKATEN til å...

07-04-2016

Vi har netop fået leveret 9 frilandsg...

05-04-2016

Stegt flæsk er kåret som Danmarks nat...

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld
Dynamic-it leverandør af webshop
Stenbiderrogn | Fur Bryghus

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -