FUR Lager og fingerrogn er en nem og lækker ølsnack

FUR Lager er en fortrinlig ledsager til stenbiderrogn på et stykke ristet brød, eller en blinis, det er nemt, og med toppe af purløg, en klat cremefraiche og hakkede rødløg – så bliver det fuldendt.

Lager er en undergæret øltype, med et lyst og rent smagsbillede – herefter en moderat smag af humle. ller dufte rigtigt efter. Retten vil kunne serveres som en perfekt velkomst på terrassen.”

Blinis

2 dl mælk
10 g gær
60 g hvedemel
60 g boghvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. fløde
smør til bagning

Tilbehør

50 g stenbiderrogn
150 g cremefraiche
1 rødløg

Gæren røres ud i lidt af den lune mælk. Begge melsorter, æggeblomme, salt og resten af mælken tilsættes og piskes sammen til en jævn blanding. Hæv dejen et par timer. Æggehviden piskes stiv. Fløden blandes i dejen, den stiftpiskede æggehvide vendes forsigtigt i, og blinierne bages på begge sider i smør på blinispande. Anrettes med cremefraiche, der er pisket op, så den kan formes som æg, rogn og hakket rødløg.

Åbningstider

 

Hver søndag
Stor frokostbuffet 11:30-16:00 

 

12. august - 11. oktober
Frokoståbent fra tirsdag til lørdag 11:00-15:00

 

Åben dagligt efter aftale for selskaber på minimum 20 personer.

     

 

Fur bryghus åbningstider

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld
Dynamic-it leverandør af webshop
Stenbiderrogn | Fur Bryghus

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -