FUR Lager og fingerrogn er en nem og lækker ølsnack

FUR Lager er en fortrinlig ledsager til stenbiderrogn på et stykke ristet brød, eller en blinis, det er nemt, og med toppe af purløg, en klat cremefraiche og hakkede rødløg – så bliver det fuldendt.

Lager er en undergæret øltype, med et lyst og rent smagsbillede – herefter en moderat smag af humle. ller dufte rigtigt efter. Retten vil kunne serveres som en perfekt velkomst på terrassen.”

Blinis

2 dl mælk
10 g gær
60 g hvedemel
60 g boghvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. fløde
smør til bagning

Tilbehør

50 g stenbiderrogn
150 g cremefraiche
1 rødløg

Gæren røres ud i lidt af den lune mælk. Begge melsorter, æggeblomme, salt og resten af mælken tilsættes og piskes sammen til en jævn blanding. Hæv dejen et par timer. Æggehviden piskes stiv. Fløden blandes i dejen, den stiftpiskede æggehvide vendes forsigtigt i, og blinierne bages på begge sider i smør på blinispande. Anrettes med cremefraiche, der er pisket op, så den kan formes som æg, rogn og hakket rødløg.

31-08-2015

Vi har fået lavet en  video, der vise...

06-08-2015

Projektet er nu tæt på at være fuldfø...

06-08-2015

Kom og få Danmarks nationalret. Hver ...

06-08-2015

Øllets dag fejres landet over den før...

05-08-2015

Et arrangement der de senere år har v...

02-08-2015

Lørdag d. 19.september byder vi endnu...

02-08-2015

Området omkring Fur Bryghus er helt u...

01-08-2015

Vi har fået nye tanke.  Et længe nære...

02-07-2015

Selvom der d.d. ikke er meget sommer ...

24-06-2015

Sidste år gæstede Peter Viskinde os. ...

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev og få tilsendt spændende nyheder direkte i din e-mail

Din fødselsdato
Afmeld
Dynamic-it leverandør af webshop
Stenbiderrogn | Fur Bryghus

Fur Bryghus ApS - Knudevej 3 - 7884 Fur - Danmark - Tlf +45 97 59 30 60 - Fax +45 97 59 30 48 -