Fur Bryghus fejrer julen med fem FURtastiske juleøl

Landets bryggerier, restauranter, cafeer, natklubber – og dagligvarehandel – i fører sig nissehuerne de kommende uger. Det er den tid på året, hvor juleøllene rammer butikkerne og Fur Bryghus sender fire varianter på gaden. Der er både juleøl til dem, der gerne vil have en god fest, og til dem, der gerne vil have en god fest, men skal køre hjem.

- vores tre varianter dækker hele spektret for en god julefest. Dem der gerne vil have en øl, der passer perfekt til den kraftige julemad, kan med ro i sindet vælge vores Fur Christmas Ale. Det er en kompleks julebryg af typen Belgian Strong Dark Ale med Muscovado sukker og amerikansk humle, fortæller Forretningsfører Per Kristensen, Fur Bryghus. Fur Christmas Ale har gået sin sejrsgang ved adskillige smagning rundt omkring i landet. Bl.a. har den 6 år i træk vundet den store julebrygssmagning i Allerød.

Han fremhæver også Fur Julebryg, der er en overgæret øl af typen Brown Ale. Brygget på seks forskellige malttyper - bl.a. røgmalt, karamelmalt og chokolademalt - samt seks humletyper - både bitterhumler og aromahumler, som tilsættes ad tre gange.

- Fur Julebryg er mørk rubinrød med tæt nøddebrunt skum. Smagen er af fyldig karamel med association af anis og lakrids. En rund, varm og kompleks smag med en harmonisk bittersød afrunding. Den smager virkeligt af jul, fortæller Per Kristensen.

-Vulcano Julebryg

Vulcano Julebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle, stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er rund og fyldig, brygget til julefrokosten, julestegen og julestemningen.

Alkoholstyrken er 6,2 %.

 Lavere alkoholprocenter

Mens Fur Christmas Ale og Fur Julebryg ligger i den høje ende, når det kommer til alkoholprocenter, er Fur Julefrokost med sine 2.7% knap så stærk.

- Fur Julefrokost  en overgæret øl af typen Ale. En rolig og klar øl med en mørk, ravgylden farve. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset – og med fine humlenuancer med noter af lakrids og røgmalt, fortæller Per Kristensen.

Fur Bryghus har også lavet en øl for der gerne vil have den gode smag af øl, men slipper for procenterne, når de skal køre hjem.

- Brygmesteren har brygget Fur Alkoholfri Jule Ale med en let sødlig og fyldig smag, og med en frisk bitterhed fra humlen, der giver en god smagsoplevelse. En øl svarer til 0.2 genstande og har en alkoholprocent nede på 0.5%, fortæller Per Kristensen.

Juleøllene fra Fur Bryghus kan købes hos de lokale forhandlere landet over eller i webshoppen på www.furbryghus.dk

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode