Mød os på NY festival – FAIR FESTIVAL d. 27.-29. marts i Århus

Vi deltager på en HELT NY festival i år. Det glæder vi os meget til, og du kan møde os i Ridehuset i Århus.

Her er er programmet 

Velkommen til Fair Festival

Kom til Fair Festival 27.-29. marts 2020

Kom til tre forrygende, indholdsrige og oplysende dage på Fair Festival! Hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed.

 • På Fair Festival giver vi dig overblik over hvilke muligheder, der er for grønt og mest muligt bæredygtigt forbrug, så du som forbruger kan træffe kvalificerede valg.
 • På Fair Festival kan du møde virksomheder fra alle brancher, som arbejder målrettet med bæredygtighed. De glæder sig til at fortælle deres historie om, hvordan og hvorfor de brænder for grøn omstilling, og om hvordan de arbejder med de 17 verdensmål.
 • På Fair Festival kan du købe ind med god samvittighed af alt fra tøj, til boligtilbehør og totalt lækre madvarer. Du kan også møde pensionskasser og banker, som investerer bæredygtigt.

Debatter, foredrag og ekspertviden

Vi har inviteret nogle af landets klogeste ”grønne hoveder”, både de sjove og de nøgterne, til at komme og fortælle og underholde om klima og grøn omstilling – det bliver med garanti ikke kedeligt!

Politikere og meningsdannere bliver udfordret på deres klimaviden, når vi lader dem quizze mod hinanden – vi sørger selvfølgelig for en moderator, der borger for den gode tone og et smil på læben, når quizzen spidser til.

Nogle af Danmarks ypperste specialister indenfor certificeringer og produktionsomlægning kommer og informerer og inspirerer dig til, hvordan du kan ændre dine forbrugsvaner i en grønnere retning. Du går helt sikkert klogere derfra. Se programmet her.

Modeshow og tøjbytteri

I samarbejde med Conscious Fashion Week præsenterer vi et brag af et modeshow med både kendte og upcoming brands. Miljøvenlig mode er ikke længere kun en ”Off-White T-shirt med hellige slogans på brystet” – ”Klimamode” er alt fra klassisk til street. Her har du også mulighed for at prøve tøj-swap, altså bytte dit brugte tøj med andres.

Live musik, mad og drikke

Bliver du træt og trænger til et hvil, kan du sætte dig og nyde live musik på et af vores meeting points, og der ikke er langt til en bod, hvor du kan slukke sult og tørst med klimavenlig mad og drikke.

Fair Festival er båret af håb og optimisme, og vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi glæder os til at se dig.

Baggrunden for FAIR FESTIVALEN er følgende:

”Hvis jeg aldrig holder op med at forbruge, hvordan kan jeg så gøre det med god samvittighed?”

Den tanke sætter Kristine Overgaard Nielsen i gang med at udvikle Globe Go Green Aps.

Efter et halvt års research, budgetlægning og udarbejdelse af forretningsplan, søger hun efter relevante investorer og finder 6 dedikerede mennesker, som godt kan se den gode ide, og i august 2019 er Globe Go Green en realitet.

Men ideen spirede allerede for over et år siden. Efter et besøg på en messe i Ridehuset i Aarhus, spørger en veninde: ”Skal vi ikke også lave noget fedt i Ridehuset”?

Kristine har I mange år arbejdet i tekstilbranchen, både som producent for mange af de store tøjbrands og senere i detailledet, så hun havde slet ikke lyst til at sælge mere af alt det, som vi i forvejen har alt for meget af. Med kritiske øjne på sig selv som forbruger, tænker hun, ”hvad kan jeg gøre for at forbruge mere bæredygtigt?”

Hun synes det er svært at navigere i den jungle, der hedder bæredygtighed. Hvor går man hen? Hvor finder man de bæredygtige produkter og hvilke certificeringer, skal man gå efter?

Hun tænker: ”hvis jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg forbruger mest bæredygtigt, så må der være mange andre, der har det på samme måde, så hvordan kan jeg gøre det mere overskueligt?”

Hun beslutter sig for at gøre noget ved det, og Globe Go Green-ideen er født.
Globe Go Green arrangerer forbrugermessen Fair Festival.

  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn forsendelse
   Anvend rabatkode