Aften menu fra d. 30. april t.o.m. 26. juni HVER fredag og lørdag

Aftenmenu

Serveres hver fredag og lørdag fra 30. april til 26. juni

Gælder indtil sommeråbningen starter.

Forretter

3 stk. limfjordsøsters, brændt citron, æble-hvede vinaigrette

125,-

Koldrøget laks - Unika creme fraiche 50% - pac choi -  karse

109,-

Rørt kalvetatar - syltet perleløg - syltet agurk - emulsion på vesterhavsost

jordskokkechips

125,-

Hvide asparges - rygeost emulsion - friterede fjordrejer - ramsløgsolie

125,-

Hovedretter

Beouf bearnaise af velhængt oksefilet fra Grambogård (225 gram)

håndskårede fritter - dagens salat

278,-

Æble/ale glaseret svinebryst - romesco sauce - grillet pac choi

kartoffelkompot med brunet smør

248,-

Stegt vesterhavsfisk - muslingesauce - brunet løgpure - grønne asparges

kartoffelkompot med brunet smør

258,-

Desserter/ost

3/5 oste fra Thise Mejeri -  smørristet rugbrød – chutney

3 stk. 85,-

5 stk. 125,-

Citronfromage - vaniljeiscreme - saltet karamel - ristet havre

85,-

Brownie - vaniljeiscreme - skovbærgel – crumble - karamel tuilles

85,-