Aftenmenu
Serveres hver fredag og lørdag fra 30. april til 26. juni
Gælder indtil sommeråbningen starter.
Forretter
3 stk. limfjordsøsters, brændt citron, æble-hvede vinaigrette
125,-
Koldrøget laks - Unika creme fraiche 50% - pac choi - karse
109,-
Rørt kalvetatar - syltet perleløg - syltet agurk - emulsion på vesterhavsost
jordskokkechips
125,-
Hvide asparges - rygeost emulsion - friterede fjordrejer - ramsløgsolie
125,-
Hovedretter
Beouf bearnaise af velhængt oksefilet fra Grambogård (225 gram)
håndskårede fritter - dagens salat
278,-
Æble/ale glaseret svinebryst - romesco sauce - grillet pac choi
kartoffelkompot med brunet smør
248,-
Stegt vesterhavsfisk - muslingesauce - brunet løgpure - grønne asparges
kartoffelkompot med brunet smør
258,-
Desserter/ost
3/5 oste fra Thise Mejeri - smørristet rugbrød – chutney
3 stk. 85,-
5 stk. 125,-
Citronfromage - vaniljeiscreme - saltet karamel - ristet havre
85,-
Brownie - vaniljeiscreme - skovbærgel – crumble - karamel tuilles
85,-