FLYTTES TIL FORÅRET 2021

275,-
Bestil billet
Nyt Soloshow

Anders Blichfeldt ‘Alene på scenen’

Kære gæst 

 

På grund af det fortsatte forsamlingsforbud i juni mdr.  har det endnu engang været nødvendigt at flytte koncerten med Anders Blichfeldt den 19. juni

Vi er pt i dialog med Anders om en ny dato, og det er sikkert at det bliver i det tidlige forår 2021.

Vi beklager at vi endnu engang bliver nødt til at flytte koncerten.

Når vi har en dato på plads, hører alle der har købt billet fra vores billetudbyder, og igen håber vi på at i vælger at beholde billetten, og ha en oplevelse tilgode i det nye år. 

Vi glæder os meget til at se jer og Anders Blichfeldt i 2021😊

 

 

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem- musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og le- verer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Dørene åbnes kl. 20.00

Benyt muligheden for at nyde en 3-retters showmenu inden koncerten til kr. 365,- eksklusiv gebyrer (bestilles på billetten.dk)