17. april

Anders Blichfeldt 17. april 2021

275,-
Bestil billet
Nyt Soloshow

Anders Blichfeldt ‘Alene på scenen’

Kære gæst 
Så er der en ny dato på Anders Blichfeldt koncerten. Det bliver lørdag d. 17. april 2021 😊
Jeres billet er nu gyldig til 17. april 2021, og vi håber inderligt at I vælger at beholde billetten.
Skulle der være nogen der er forhindret på denne dato, tilbyder vi frem til 24. juni 2020 at få refunderet jeres billet, hvilket betyder at I kan få jeres penge tilbage minus billetgebyret. I vil inden for en uges tid høre nærmere fra vores billetudbyder billetten.dk hvordan i skal forholde jer
TAK for tålmodigheden.
Vi ses d. 17. APRIL 2021 til en forrygende koncert med Anders Blichfeldt

 

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem- musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og le- verer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Dørene åbnes kl. 20.00

Benyt muligheden for at nyde en 3-retters showmenu inden koncerten til kr. 365,- eksklusiv gebyrer (bestilles på billetten.dk)