8. maj

NY DATO 8.-5.-2021

365,-
Bestil billet

Burhan G

SÅ HAR VI EN NY DATO KLAR MED BURHAN G. D. 8.-5.-2021

Koncerten med Burhan G er flyttet til lørdag d. 8. maj 2021 kl. 21.00 ( dørene åbnes klokken 19.30 )

Jeres nuværende billetter er nu gyldige og I vil ikke modtage en ny billet.

Hvis I skulle være forhindret i at deltage på den nye dato, har I mulighed for at få refunderet jeres billetpris eks. gebyr de næste 8 dage indtil den 24-03-2020, på mail: service@billetten.dk

Til jer der har købt Showmenu er samme regler gældende.

Vi håber og glæder os til at se jer d. 8. maj 2021 til en fantastisk koncert med Burhan G

På glædeligt gensyn

Nu kan du, som noget helt specielt, komme helt tæt på en af Danmarks allerstørste mandlige kunstnere. Når Burhan G gæster Fur Bryghus er det med et mere intimt set up end man er vant til at opleve ham med. Burhan kommer med et fantastisk hold på 4 musikere samt kor. Du kan glæde dig til at opleve nogle af Burhan G’s allerstørste hits som tæller både følelsesladede ballader og storladne pophits som sætter gang i danselysten og fordrer til syng med stemning blandt publikum.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Derudover strøg han sidste år til tops på hitlisterne med nummeret Lucy. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer. En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne også mærkes helt hjemme i stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017. Med 7 studie- albums af velkomponerede- og producerede numre, der har medført utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Dørene åbnes kl. 19.30

Koncerten er stående

Skive Turistbusser tilbyder kørsel for de der kun skal til Koncerten. Følg nedenstående link.
https://www.skiveminibusser.com/eve…/burhan-g-pa-fur-bryghus

Planen er følgende:
Tag med bussen fra Skive til BURHAN G på Fur Bryghus.
Når koncerten er slut, vil bussen køre retur.
19.00 Afgang Skive v/Søndercentret P-Plads Ågade
19.20 Roslev Skole
19.40 Fur Havn
19.55 Ankomst Fur Bryghus.