9. september

Den store Shu-Bi-Dua fest med Hardinger band

695,00,-
Bestil billet

Den store ” Shu-Bi-Dua Fest ” med Hardinger Band

Fredag den 9. september kl. 18.30

Vi gentager succesen med Den store Shu bi Dua fest fredag den 9. september. 2022 er året hvor Shu-Bi-Dua kunne have holdt 40 års jubilæum.

EN HYLDEST TIL BUNDEN

Hardinger Band hylder Michael Bundesen på deres turné i 2022. Tre originale shubbere, backet up af fantastiske musikere, tager på turné med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato. Koncerterne spilles i bedste Shu-Bi-Dua stil og Hardinger Band vil levere soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms-og barndomsminder.

Hele turnéen dedikeres som en hyldest til en af Danmarks bedste sangere og den arv Michael Bundesen efterlod os allesammen…. ”En større hyldest til Michael Bundesen kan jeg ikke forestille mig”, udtaler Michael Hardinger.

Der bliver masser af fællessang med Hvalen Walborg, sexchikane, Den røde tråd, Står på en alpetop og mange flere. Aften starter ud med en lækker 2-retters menu, og der vil være mulighed for at tilkøbe dessert.

20.00 opvarmning ved ??

22.00 Hardinger Band

Der bliver rift om billetterne, så køb din billet i god tid, og vær med til at fejre et jubilæum på et af Danmarks Historiens mest berømte orkestre.

Billetterne købes på billetten.dk fra d. 26.-11.-2021

695,-+ gebyr

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode