Dodo & the Dodo’s – Fur Bryghus
2. februar

Dodo & the Dodo’s

245,-
Bestil billet
2. februar

Dodo & the Dodo's - akustisk

"Vågner i natten", "Sømand af verden", "Vi gør det vi kan li’" og "Pigen med det røde hår" er alle med på sætlisten, når Dodo & The Dodos i det tidlige forår 2019 drager ud på de danske spillesteder med den akustiske tour ”Hvor Kom Vi Fra”

Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for over 30 år siden hvor det hele startede. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro, samt trommeslageren Lars Thorup.

Dodo & The Dodos har siden 1986 været leverandører af dansk kvalitetspop og med et bagkatalog der tæller sange, som er så velkendte og elskede, at de for længst har fået titlen som ”evergreens” i dansk musikhistorie.

På den akustiske tour ”Hvor Kom Vi Fra” lukker Dodo & The Dodos op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode anekdoter - og deres sange og fortællinger kommer i øjenhøjde med deres publikum.

“Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv” fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven. På denne akustiske tour vil der blive plads til at opleve nerven i bandets allerstørste sange – spillet af de 5 originale musikere – helt akustisk.

Dørene åbnes klokken 20.00. Billetterne købes på billetten.dk fra kr. 245,-

3 retters showmenu kr. 355,- billetter købes ligeledes på billetten.dk.

Showmenu

Forret

Koldrøget Limemarineret Laks

Frissé, saltet agurk, Rygeostecreme, Æblekompot

Hovedret

Duet af Okse og fasanbryst med æblegastrique

Pommes anna, Confiteret skozonerod, rosenkålspuré, glaceret rødbede, brændt løg

Dessert

Passionsfrugt Panna Cotta, hvid chokolade parfait

Passionsfrugt suppe, mynte broken gel, citronolie, sprødt

 

Bestil billet