6. oktober

HÆRDET Vol. 2 – Rene Dahl Andersen onsdag d. 6. oktober 2023 kl. 20.30

175,00 + gebyr,-
Bestil billet

Efter stor succes med det første foredrag har vi booket Rene Dahl Andersen til fortsættelse af foredraget - HÆRDET,

Han var en af Politiets Wonder Boys. Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Alt var godt, indtil én forkert beslutning ændrede alt for danske Rene Dahl Andersen, der har været på missioner i ind- og udland.

“Hærdet” er historien om René Dahl Andersen, der som ung og ideologisk politibetjent fra Nordjylland kommer til København med en drøm om at komme ind i Københavns Politis Uropatrulje. Med talent, ambitioner, mod og en unik evne til at skabe relationer til kriminelle og kolleger og levere resultater, gør han lynkarriere og bliver hurtigt én af Politiets bedste på sit felt. Han headhuntes senere direkte af PET med efterfølgende specialuddannelse hos FBI i USA – for siden igen at blive sendt på ekstremt farlige og tophemmelige missioner i udlandet som undercover agent.

Han har “arbejdet” og lavet aftaler med nogle af de mest hardcore kriminelle – nogle med politiledelsens velsignelse og rettens samtykke – andre kun med kollegaers opbakning og eget moralske kompas som rettesnor. En potentiel glidebane af format, der for René Dahl Andersen i en blanding af naivitet, magtesløshed og storhedsvanvid, resulterer i sit livs dumhed – med uoverskuelige konsekvenser til følge.

Udover et spændende kig ind i en fascinerende underverden, stiller foredraget “Hærdet” også det fundamentale spørgsmål: Kan et samfund med dets politi tillade at bryde loven – for at opretholde selvsamme bedst muligt? Helliger målet midlet?

Billet salget starter d. 23.-11.-2022

 

Showmenu

Mulighed for 2-retters showmenu - kr, 325,00 - bestilles på billetten,dk

Bestil billet
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode