9. november

Hanne Boel

255,-
Bestil billet
9. november

HANNE BOEL PÅ AKUSTISK TOUR

Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun sidst på året gæster spillesteder rundt om i landet.

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum, som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Sidste år spillede Hanne Boel adskillige udsolgte koncerter rundt om i landet.

Dørene åbnes klokken 20.00. Billetterne købes på billetten.dk fra kr. 255,-

3 retters showmenu kr. 355,- billetter købes ligeledes på billetten.dk.

Showmenu

Forret

Torske mousse, syltede jordskokker, hummermayo

Syrlig cremefraiche, syltet perleløg, frissé
Jordskokke chips-karse

Hovedret

Confiteret gris, Æbleflæsk, æblegastrique

Grønkål, kartoffelsiffon, syltede kartoffel, glaceret pastinak

Dessert

Æble Tarte Tartin, kanelparfait

Syltede æbler, grøn æblesuppe, karameltuilles

 

Bestil billet