9. februar

Den ultimative 80’er fest

Link til billetsalg i beskrivelsen,-
Med eller uden 2-retters menu

Hit med 80'erne

Genoplev 80'ernes festbrag med udødelige hits fra Tøsedrengene, Rocazino, RayDeeOhh, Gnags, News, TV2, Dodo & The Dodo’s, Gnags og mange flere. Se showmenuen i bunden af siden.

"Hit med 80’erne" fejrede i 2022 sit 30-års jubilæum med showet, der genopliver 80’ernes danske rock- og pophits. Inspireret af John "Faxe" Jensen's berømte mål i 1992, begyndte bandet som en sjov idé og er vokset til et fænomen, der binder fortidens sange, anekdoter og minder sammen. Med en fortsat popularitet understreger de den tidløse appel af 80’ernes musik.

Det kan du forvente af koncerten:

Som dit yndlings-mixtape, bliver din aften en hitparade med den perfekte kombination af toner, tempo og nostalgi. Koncerten bliver en rejse gennem et årti, der var præget af både glæde og udfordringer, men som især huskes for sin unikke musik. Showet er kendt for at skabe den helt rigtige stemning med lysshow og gennemført scenografi. Publikum kan forvente en storslået fejring af dansk musikarv, hvor fællesskab og kærligheden til musikken står i centrum.

Billet med eller uden lækker menu:

Billetter kan købes med eller uden 2-retters showmenu. Koncert inkl. menu har adgang fra kl. 18:30 - billetter uden menu har adgang fra kl. 21:00.

>> Køb billet med menu
>> Køb billet uden menu

Showmenu

2- retters koncertmenu

Forret

Roulade af tunmousse
Serveres med rejer, purløgsmayo, perleløg og urter

Hovedret

Indbagt svinemørbrad i krydret fars og butterdej
Serveres med flødekartofler, grøn salat og rød dressing

*****

Dessert
(Kan tilkøbes)

Klassisk citronfromage
Serveres med hvid chokolade, citroncreme og syltede citron

Kr. 59,- pr. kuvert

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode