Frokostmenu Julen 2022
Serveres hver torsdag til søndag - fra den 10. november-18. december fra kl. 11.30-15.00
JULEPLATTE
Sild marineret i Fur Lager og Fur Maltsnaps
med syltede rødløg, karrycreme med æbler og frissésalat
Maltpaneret rødspættefilet med selleriremoulade og grillet citron
Hjemmelavet rullepølse med sennepsmayo, råsyltede løg, og svampesky
Braiseret svinenakke med grov kartoffelkompot og dijonsauce
Bryghusets ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce og ristede mandler
Hjemmelavet brød og smør
Pr. person kr. 245,-
JULEANRETNING
(3 serveringer)
1. servering
Sild marineret i Fur Lager og Fur Maltsnaps, med syltede rødløg, karrycreme med æbler og frissésalat
Rimmet glaseret Færøsk laks med spinat og syltede sennepsfrø
Rødspættefilet vendt i mask med selleriremoulade, rejer og grillet citron
2. servering
Confiteret and med rødbeder, radicchio og balsamico
Braiseret svinenakke med grov kartoffelkompot, dijonsauce og råsyltede tyttebær
Marineret Kålsalat
3. servering
Friteret Benedichte fra Thise Mejeri med solbærkompot
Bryghusets ris a la mande
med hjemmelavet kirsebærsauce og ristede mandler
Hjemmelavet brød og smør
Pr. person kr. 375,-
Menuerne kan også bestilles som Take Away, tirsdag og onsdag og skal afhentes senest kl. 16.00