Julen 2022- Fra alle os til alle jer de bedste juleøl og snapse.

Julens øl og Snaps fra Fur Furbryghus

Så er vi klar med årets pallette af Julebryg og Snaps. programmet. Der er tale om en Fur Gylden snaps i juleforklædning. Der er rom i recepten og ægte kanelbark og appelsinskal.

Øllene er vores traditionelle varianter. Julen er traditioner - det laver man ikke om på. Derudover har vi en Alkoholfri Jule Ale og en Jule Ale ( fås kun i Coop).

De kan købes i dagligvarebutikker og special butikker i hele landet. For henvisning til forhandler i din by så kontakt os blot på 97593060.

God JUL

Fur Christmas Ale er en kompleks julebryg af typen Belgian Strong Dark Ale med muscovadosukker og amerikansk humle.

Fur Christmas Ale passer perfekt til den kraftige julemad, men er også en nydelse til enhver hyggestund. Den vil udvikle sig flot i mange år, og der vil med tiden kunne forekomme et let, naturligt bundfald.

Forsidebilledet er et mere end 55 mio. år gammelt fossil af en guldlaks, fundet i moleret på Fur.

Fur Julebryg er mørk rubinrød med tæt nøddebrunt skum, der har lang holdbarhed og giver flotte blonder på glasset. Smagen er af fyldig karamel med association af anis og lakrids. En rund, varm og kompleks smag med en harmonisk bittersød afrunding.

Fur Julebryg er en overgæret øl af typen Brown Ale. Brygget på seks forskellige malttyper - bl.a. røgmalt, karamelmalt og chokolademalt - samt seks humletyper - både bitterhumler og aromahumler, som tilsættes ad tre gange.

Forsidebilledet er et fossil af en grankvist, (sequoia) fundet i moleret på Fur.

Fur Julefrokost er en overgæret øl af typen Ale. En rolig og klar øl med en mørk, ravgylden farve.

Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset – og med fine humlenuancer med noter af lakrids og røgmalt.

FUR Julefrokost er specielt velegnet til det danske julefrokostbord og udmærker sig med sin lave alkoholprocent på 2,7% vol.

Forsiden viser et fossil af en sild fundet i moleret på Fur.

Vulcano Julebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle, stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er rund og fyldig, brygget til julefrokosten, julestegen og julestemningen.

Alkoholstyrken er 6,2 %. Flaskens indhold svarer til 2,1 genstande.

FUR Julesnaps er en FUR Gylden i julestemning. Smagen er blødere end den kraftigere FUR Gylden.

Der er rom i recepten, og derudover er der på bedste julemanér, tilsat ægte kanelbark og appelsinskal. 38% i alk

 

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode