Kok søges

Kok søges til Fur Bryghus

Fur Bryghus er inde i en forrygende udvikling, der fortsætter de kommende år. Derfor søger vi kokke til vores team, der arbejder med vores mange gæster i a la carte restauranten samt i vores populære frokostrestaurant, der hvert år tiltrækker tusindvis af gæster til Fur Bryghus.

Der er store udviklingsmuligheder for de rette personer i et ungt og dynamisk miljø, hvor vi har det godt med hinanden. Du får masser af muligheder for at byde ind på vores menukort, ligesom vi gør en dyd ud af, at vi er et hold – med plads til individualister.

Vi tager afsæt i lokale – og danske – råvarer, og opdrætter i øvrigt selv vores grise til en lang række ting på vores menukort. Vi bruger de bedste råvarer fra Limfjorden og auktionen i Hanstholm, frisk grønt fra Fur, kød fra Grambogaard mv.  Vi vægter dyrevelfærden højt i det daglige.

Du kan se vores menukort her:

https://www.furbryghus.dk/restauranten/menukort/

Vi tilbyder fleksible vagtplaner udenfor sæsonen med mulighed for sammenhængende fridage og i øvrigt gode løn- og arbejdsforhold, der matcher de stillede krav.

Du behøver ikke bo på Fur, da vi har personaleovernatning tæt på arbejdspladsen, ligesom der er fast færgedrift mellem Fur og Salling – det tager kun tre minutter!

Om du har masser af erfaring eller er nyuddannet, er ikke vigtigt for os. Vi får dig passet ind, så du lynhurtigt kan udvikle dig. Det vigtigste er, at du har smil på læben, er god til at samarbejde og er mødestabil.

Fur Bryghus huser en lang række events året igennem med nogle af landets populære artister, ligesom vi hvert år i august afholder Fur Bryghus Sommerkoncerten, der har været totalt udsolgt de senere år. Herudover lægger vi lokaler til møder, konferencer, alle typer selskaber samt besøges vi hvert år af tusindvis af turister fra ind- og udland.

Kontakt Restaurant- & Eventchef Danni Boysen for yderligere information på 2349 2198 eller dabo@furbryghus.dk

 

 

 

 

 

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode