Køkkenchef søges

Ambitiøs køkkenchef til Restaurant Bryghuset på Fur Bryghus

Restaurant Bryghuset, der er en del af Fur Bryghus, søger en passioneret, struktureret og faglig dygtig køkkenchef med tiltrædelse efter aftale.

Køkkenet har med vores unikke beliggenhed midt i Limfjorden, selvfølgeligt fokus på ”Limfjordens guld” i form af østers, muslinger og hummer – samt frisk fisk fra Hanstholm. Men ikke udelukkende dette:

Vi arbejder målrettet med dyrevelfærd og brugen af lokale råvarer. Vi har egen opdræt af svin i skoven udenfor bryghuset, som vi forarbejder til en lang række ting, der indgår i vores menu. Vi har derfor egne modningsskabe mv. Vi har en høj standard i brugen af råvarer, og sætter en ære i at producere det bedste for vores tusindvis af trofaste gæster.

Restaurant Bryghuset hviler på flere ben:

- en betydelig frokostservice det meste af året

- aftenservice torsdag til lørdag udenfor sæsonen med ønske om flere åbningsdage

- betydelig eventaktivitet med koncerter og egen musikfestival

- fester for firmaer, private samt mulighed for at afvikle konferencer, møder mv. i vore fleksible lokaler

Jobbet:

Køkkenchefen skal drifte køkkenet med alt det, det indebærer. Køkkenchefen refererer til Restaurant- & Eventchefen Danni Boysen, der har det overordnede ansvar for restaurations- og eventdriften på Fur Bryghus.

Der er tale om en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for maximal medindflydelse på, i hvilken retning den positive og spændende rejse, Fur Bryghus er på i disse år, skal gå. Vi har sat barren højt, men ønsker at tage den endnu et step op, så derfor forventer vi at du som køkkenchef er yderst kreativ og ambitiøs samt at du har styr på dine teknikker.

Fur Bryghus er et godt sted at være ansat. Vi har en fri tone og behandler hinanden med respekt. Det gælder alle ansatte imellem uanset om man er elev, køkkenchef eller chefen for det hele.

Din arbejdstid vil variere imellem 4/3 samt en 5/2 efter sæson samt ferie udenfor højsæsonen (ugerne 28-32).

Arbejdssted vil være Limfjordsøen Fur. Der vil være mulighed for at overnatte tæt på arbejdsstedet efter aftale, hvis man ønsker at overnatte de dage, man er på vagt i stedet for at køre hjem. Hovedparten af vores personale bor på fastlandet, og der er færge til og fra Fur, som tager 3-5 minutter.

Løn efter kvalifikationer idet vi forventer, at du har mindst to års erfaring i jobbet som køkkenchef eller lignende. Tiltrædelse efter aftale, da vi gerne venter på den rigtige profil.

For mere information eller fremsendelse af motiveret ansøgning bilagt CV og referencer:

Restaurant- & Eventchef

Danni Boysen

dabo@furbryghus.dk

Tlf. 2349 2198

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode