Lørdag den 29. maj under Madmødet i tidsrummet kl. 12.00 -14.00.
Hvis vejret tillader det, vil det foregå på Knudeklinten. Sker det modsatte så rykker vi indenfor.
Lille ølsmagning samt storytelling omkring FUR Bryghuset ved Per Kristensen. Du smager 4 varianter i små sampler glas
Dertil er der et Østerstraktement ( kold anretning ) Alle østers er fra Glyngøre Shellfish ved Svend Bonde )
- Grillet Østers med Østers Vinaigrette
Kold Gazpacho med glaceret østers
Østers chips med østers Mayo, ramsløgs kapers samt purløgsblomst - Hjemmebagt brød
Hertil serveres et glas kold Oyster Beer. En øl som vi brygger i samarbejde med Svend Bonde
Pris pr. person andrager kr. 245,-
Alle skal være til stede klokken 12.00 og arrangementet slutter senest 14.00
Køb din billet ved at skrive til info@furbryghus.dk. Derefter vil der tilgå nærmere oplysninger. Sidste frist for tilmelding er d. 25. maj 2021.