2. april

Michael Learns to Rock vender tilbage til Fur Bryghus i 2022

Fra 325,- excl gebyr ,-
Bestil billet

Michael Learns To Rock - Played on Pepper live tour 2022 

Vi ser meget stolte over ENDNU ENGANG at kunne præsentere MLTR  ( Michael Learns to Rock )på Fur Bryghus.

Lørdag den 2. april 2022 kan du igen opleve Popidolerne MLTR  når de på deres Danmarkstourne har valgt at ligge vejen forbi Fur Bryghus, på deres Played on Pepper live 2021 tour ( POP- ALBUMMET )

MLTR skaber altid magi på en scene, og på denne tour er der virkelig tale om en særlig oplevelse, som bandets medlemmer selv udtaler:

”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk” det altid har været for os. Vi kommer  selvfølgelig ikke til at  snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.”

Billetsalget starter fredag den 4. september klokken 10.00, så sid klar ved tasterne hvis du ikke vil gå glip af denne musikalske oplevelse.

Husk at der er mulighed for at tilkøbe en lækker 3 retters showmenu inden koncerten til kr. 365,-. Billetterne købes via billetten.dk

Vi glæder os til at se de hurtigste til en fantastisk aften i selskab med et af Danmarks største pop band

Showmenu

Benyt muligheden for at nyde en lækker 3 retters showmenu inden koncerten til kr. 365,-. Billetterne købes via billetten.dk

Bestil billet
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode