31. juli

NYT OM SOMMERKONCERT

Som I  er bekendt med, har regeringen og sundhedsmyndighederne lukket ned for festival Danmark til og med d. 31. august 2020.

Det betyder, at der desværre ikke bliver nogen sommerkoncert på Fur Bryghus i 2020. Vi respekterer og støtter selvfølgelig op omkring beslutningen, og vores sundhed kommer naturligvis før alt andet.

Som så meget andet i den her Corona tid er vi på ubetrådt land. Det er de muliges kunst, at få tingene til at gå op i en højere enhed, nu og her. Det eneste der lige nu er sikkert det er at ALT er uforudsigeligt

Vi havde solgt billetter til 1400 gæster d. 1.8.-2020. Vi skylder dem en fest, vi var så tæt på udsolgt. Vores fokus har været, at fastholde de kunstnere som skulle komme i år.

Det er ikke nogen nem opgave, i et HELT anderledes musikmarked, der ligesom så meget andet er ændret i løbet af et splitsekund.

Men det tyder på vi lykkes med det, hvis vi vælger d. 31.-7.-2021.

Sommerkoncerten i 2021, bliver så tæt på at være identisk med den der skulle være afholdt i år, både setup og forhåbentligt alle de kunstnere der var booket.

Vi håber, at så mange som muligt  beholder deres billet, og ønsker de ikke det, så er det jo ikke anderledes end at de får deres penge tilbage.

Vi er ikke ude på at ødelægge det for andre, vi er ude på at give dem der har købt billet hos os, den oplevelse vi skylder dem.

2022 er vi tilbage igen på den 1. lørdag i august.

Jeres billet for i år er nu gyldig til 31. juli 2021. Skulle der være nogen, der er forhindret på denne dato, arbejder vi lige nu intenst på, sammen med vores billetudbyder, at få de sidste detaljer på plads. Når de sidste detaljer er på plads, vil I alle modtage en mail på, hvordan I skal forholde jer.

TAK for tålmodigheden, og forståelsen – Vi ses D. 31. JULI 2021