Odense Beer Festival d. 14. November 2020

Mød os i Odense

Lørdag d.14. November 2020 er vi med på Odense Øl-Festival i Dok5000s smukke og meget hyggelige omgivelser lige i hjertet af Odense 🍻🇩🇰

Odense Øl-Festival 2020 er en øl-festival, hvor man kan købe og nyde nye og spændende øl samt tendenser inden for det uendelige øl-univers.

Du handler direkte ved bryggerierne/standen. Alle bryggerier/stande tager enten kort betaling eller mobilepay. Det betyder også at 100% af dit køb går ubeskåret til bryggeriet/standen, hvilket vi er stolte af at kunne sige. Det mener vi er de bedste vilkår for bryggerierne

Du kan købe billetter her 80 kr + gebyr.
**FÅ BILLETTER TILBAGE I FORSALG: https://tikkio.com/tickets/11821-odense-ol-marked-2020-pa-dok5000-begraenset-antal-billetter

Billetter i døren, 120 kr.

★★★★★

STANDE:
Thisted Bryghus
Fur Bryghus
Ørbæk Bryggeri
Manual Brewing Co
71 Brewing
Hornbeer
Blue Moon Brewing Company
Mariendalmosteri Djursland
Rækker Mølle Bryghus
Beavertown Brewery
One Pint A/S - Beer with passion
Bullers Bryghus
Uiltje Brewing Company
Grauballe Bryghus
HJORT BEER
Den Engelske Pub - You'll Never Walk Alone
Svendborgsund Bryghus
Old Hat Brewing Company
Kildespring A/S A Karma Company
The Eastern Craft Shop
Midtfyns Bryghus
Hansen & Co

*Flere på vej

FOOD / MAD :
Hungry Dane - Gourmetburgers! Awarded Number 1 Burger in Copenhagen 2018!! "The meat we prepare is sous-vide confit, which means that the meat is allowed to simmer in its own juice for ten hours and afterwards it will be mixed with our special spice mixture and finally confused in the duckfat! The result will be an incredibly juicy, rich and tasteful burger!"
www.hungrydane.com

Pickles Pusherne - Vores hottere kombinerer økologiske pølsebrød bagt på surdej med saftige pølser baseret på kød fra fritgående dyr. På din hotdog kan du vælge imellem et bredt udvalg af både traditionelle, men også mere spændende og anderledes toppings - alle hjemmelavede med smag og kvalitet i højsæde.
Vi kombinerer sødt, surt, salt, spicy og crispy for at kunne servere den hotteste dog i byen ;)

CRAFT SODA'S
MONTAUK - Montauk er noget helt specielt. De er dansk produceret og økologiske. I stedet for at søde dem med hvidt sukker har Montauk tilsat frisk æblemost til deres saft varianter. Det har givet smagfulde og søde saftdrikke og juicer helt uden tilsat sukker.

VAND
WATERBOX - Waterbox er godt for miljøet. Undersøgelser viser, at fiberbaseret emballage, såsom en Waterbox-væskekarton, har en klar fordel frem for emballage, der ikke er baseret på genbrugsmateriale.

Danske Ølentusiaster & Ølentusiaster i Odense vil have en info-stand på Odense Beer Festival 2020, og glæder sig til at møde dig.
Ølentusiaster i Odense er et mødested for alle der holder af godt øl og har tilknytning til Odense og omegn, der altid byder nye medlemmer velkommen.

HJEMMESIDE
www.odense-ol-festival.dk

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
https://www.instagram.com/odense_beerfestival

KUNDESERVICE:
Telefon: 78 70 25 24
Man-Fre: 09:00 - 12:00
Lør-Søn: Lukket

E-MAIL:
Info@odense-ol-festival.dk

OBS:
Odense Øl-Festival forbeholder sig retten til ikke at godkende, eller slette opslag der går imod markedets retningslinjer om den gode tone.

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode