Pernille Rosendahl – trio – Fur Bryghus
1. marts

Pernille Rosendahl – trio

Fra 295,00,-
Bestil billet

Pernille Rosendahl - trio

Glæd dig til en unik oplevelse når den sofistikerede sangerinde, fremfører sit solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer.

Showmenu

Forret

Syltede kammuslinger, braiseret porre, porrestøv

Persillepuré, brunet smør siffon, persillefritt

Hovedret

Ballontine af poussin samt Confiteret lår

Kartoffel i sawoykål, svampepuré, grillet kejserhat
Syltede jordskokker, hønse reduktion med svampe

Dessert

Æbler, karamel, marcipan

Grov æblekompot, salt karamel is, bagt marcipan brud, syltede æbler-chips

 

Bestil billet