Poul Krebs med band – Fur Bryghus
4. maj

Poul Krebs med band

325,-
Bestil billet
4. maj

Poul Krebs med band

I sommeren 2019 samler Poul Krebs igen sit stærke livehold, for at gæste festivaler og open airs over det ganske land. Det bliver selvfølgelig med et repertoire der både rummer de store klassikere og de største hits – og det bliver selvfølgelig også i det bedste selskab, med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangen-ter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Poul Krebs hører stadig til blandt landets mest populære liveperformere og alene i 2017 blev det til mere end 80 koncerter – først og fremmest i selskab med bandet, både inden- og udendørs, men også ved en lang række solokoncerter og som special guest på Hanne Boels oktober-tur.

Der har i det hele taget været masser af medvind til Pouls Krebs de seneste år. I starten af 2014 kom succes-albummet ”Asfalt”, der bl.a. rummede Lisa Nilsson-duetten ”Vi tog heldigvis fejl” – og samme efterår høstede Poul Krebs ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV2-serien ”Toppen af Poppen”. Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits al-bum ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen.I 2015 udgav Poul Krebs og Michael Falch endelig deres længe ventede fælles album under titlen ”På tomandshånd”. Albummet blev en af årets største succeser – og KrebsFalch, som de to kaldte sig i fællesskab, fulgte op med næsten to års turnevirksomhed, hvor de begejstrede titusindvis af publikummer såvel indendørs som ved sommerfestivaler og open air koncerter landet over.

I 2017 var det endelig tid for Poul Krebs til igen at udgive et solo-album – og der blev taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten”, ved udgivelsen i september. Albummet gik direkte ind på førstepladsen af listen over de mest solgte albums i Danmark, var #1 på iTunes, fik fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum.

Dørene åbnes klokken 20.00. Billetterne købes på billetten.dk fra kr. 325,-

3 retters showmenu kr. 355,- billetter købes ligeledes på billetten.dk.

Showmenu

Forret

Røget Ørred med salt/syltede hvide asparges

Dild mayo, syltede perleløg, ristet løg, salturt

Hovedret

Farseret Kyllingebryst med estragon og svampe, rabarbergastrique

Æble, pastinakpuré, rabarberkompot, brændt syltede løg
Kartoffelkroket med svampe, broccolini

Dessert

Mazzarin medrabarbermousse

Bagte rabarber, syltede rabarber, rabarber sorbet
Luftig citron mousse, tuilles

 

Bestil billet