23. november

Søs Fenger – Julekoncert

225,-
Bestil billet
23. novemer

Søs Fenger - Julekoncert

Søs Fenger kan nu opleves i en eksklusiv juleudgave. Det bliver ved en række Julekoncerter i en begrænset periode og på specielt udvalgte steder i 2019. Søs Fenger nyder den helt særlige stemning, når hun spiller i julen ind og åbner nu derfor som noget helt nyt dørene til hendes helt private julerepertoire.

Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på i både julesange og salmer sammen med hendes egne og kendte sange, som selvfølge-lig også vil være med på repertoiret. Søs tilføjer sangene små anekdoter og tanker om Julen, traditionerne som hun kan lide dem, benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs, som det ser ud i juletiden og slutningen på året. ”Vores første deciderede JULETOUR var en kæmpe overraskelse for mig. Der var en enorm interesse for vores akustiske koncerter, masser af udsolgte sale hele vejen, og det fortalte mig, at folk er meget glade for den uhøjtidelige, men stemningsfulde stil, vi har valgt at følge” udtaler Søs Fenger. Og fortæller videre; ”Vi trækker salmerne ned på jorden”, så at sige. Med det menes, at vi har en meget jordnær tilgang til materialet, hvad enten det er traditionelle julesange, salmer eller mine egne sange. Det skaber en meget intim og intens atmosfære og vores kontakt med publikum er en varm og kærlig oplevelse, som vi har haft utrolig stor glæde af, når lysene er slukket og vi rejser videre”, slutter Søs Fenger.

Publikum vil helt sikket få en bevægende og dejlig oplevelse og komme i den rette julestemning. Ligesom der lægges op til at synge med på mange af de af Søs udvalgte ynglingssange som f.eks.: Have yourself a Merry little Christmas, En rose så jeg skyde, Sidste time, Julen har Bragt velsignet bud, Glade Jul, Inderst Inde, Dejlig er Jorden og Holder øje med dig.

Dørene åbnes klokken 20.00. Billetterne købes på billetten.dk fra kr. 245,- + gebyr

3 retters showmenu kr. 355,- billetter købes ligeledes på billetten.dk.

Showmenu

Forret

Gin syltede stegte sild, æble kompot, syltede rødløg

Friteret capers, karry, citrus mayo, skozonerod chips, smør ristede rugbrød

Hovedret

Rosa stegt andebryst, kroket af lår, Ande reduktion med tyttebær

Brunet kartoffelpurém, rødkålskompot, syltede æbler, kartoffelchips

Dessert

Mousse ar ris a la mande med kirsebærfyld

Vaniljeparfait med mandler, flamberet ristede mandler, kirsebær broken gel
Krystaliseret hvid chokolade

 

Bestil billet