TAKE AWAY uge 18

Tapas og menuer

Vi fortsætter med TAKE AWAY i uge 18😀.
 
Du kan se menuerne herunder.
 
Menuerne er for minimum 2 personer og kun imod forudbestilling, og gerne inden klokken 15.00 dagen før på info@furbryghus.dk eller på tlf. 97593060 i tidsrummet mandag til fredag 9.00-15.00.
 
HUSK du også kan købe gavekort. Gå blot ind på https://www.furbryghus.dk/restauranten/gavekort/
 
Vi ses forhåbentligt snart igen, til en normal hver dag😀.
UGE 18
Tapas fredag/lørdag:

Rørt torskesalat med syltede hvide asparges
Pestomarineret rejer med aioli
Fiskefrikadelle med kokkens hjemmelavet kartoffelsalat af nye kartofler og purløg
Charcutterier med pesto og oliven
Kyllingesalat med bacon og syltede svampe
2 slags oste med ølsyltede nødder
Chokolade brownie med karamelganasche og syltede brombær

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person kr. 175,00

Torsdag (varm selv - afhentes inden kl. 17.30)

Danmarks Nationalret Stegt flæsk (8 stykker) med hvide kartofler samt persillesauce. Hertil hjemmesyltede rødbeder

kr. 115,00

Fredag varm selv - afhentes inden kl. 17.30 / Lørdag afhentes inden kl. 15.00

2-retters weekendmenu Citronmarineret tempereret torsk, serveres med pastinak-æblepuré, syltede æbler samt frissésalat og ramsløgscreme
Grillet steak af velhængt oksefilet fra Grambogård Serveres med pommes anna og porterglace. Hertil stegt selleri og selleriflan samt svampesauté med kryddeurter 2 retter

kr. 225,00

Tilkøb uge 18 (tordag-lørdag)

Rabarbertrifli med nøddecrumble samt hvid chokolade-citruscreme

kr. 40,00 

Blinis med stenbiderrogn, rørt cremefraiche med dild og citron samt løg

kr. 65,00 

Økologisk ostetallerken med 4 slags oste, dadelkompot, ølsyltede nødder samt hjemmebagt mask knækbrød

kr. 75,00