TAKE AWAY i Vinterferien 2021(uge 7)

Tapas og menuer

Take Away i Vinterferien
13.-20. februar

Frokost:
( afhentning imellem 11.30-15.00 )

Fursk stjerneskud
Maltpanerede rødspætte filetter, serveres med håndpillede rejer,
basilikummarinerede blåmuslinger, samt laksemousse,
hertil sprøde salater, friske asparges krydderurtedressing
samt hjemmebagt surdejsbrød
165,-

Caesar salat med grillet kylling
Serveres med sprøde salater, pilsner syltede tomater, hjemmelavet brødcruiton samt friskhøvlet vesterhavsost og hjemmebagt surdejsbrød
149,-

Rørt tatar af Dansk Kalveinderlår ( 150 gram )
Serveres med estragonmayo, syltede perleløg, syltede tomat, jordskokkechips
Svampestøv, og hjemmebagt surdejsbrød
175,-

Frokostanretning ( min 2 personer )
Koldrøget laks med rygeostecreme og asparges
Maltpaneret rødspættefilet med remoulade og citron
Fiskefrikadelle med sauce tartar
Grillet aubergine med Humus og hjemmerøget knudeskinke
Unghanesalat i svampecreme med bacon og syltede svampe
2 slags danske oste med dadelkompot
Hjemmebagt brød
Per person ved min 2 personer
238,-

Aftenmenu

Forret:
Variation af hjemmerøget laks
Jordskokker – asparges – dild

Hovedret:

Tournedos af Dansk Kalvemørbrad
Spidskål – kartoffelkage med bacon – svampe – bourgogneglace

Dessert:

Æble - mousse- chokolade – Crumble

2 retter kr. 298,-
3 retter kr. 348,-

*****

Wienerschnitzel
Serveres med smørstegte kartofler, dampede ærter, brunet smør samt wienerdreng
168,-

Der medfølger en tilberedning- og anretnings vejledning

Aftenmenuen afhentes imellem 14.00-16.00