Tapas og menuer
Take Away i Vinterferien
13.-20. februar
Frokost:
( afhentning imellem 11.30-15.00 )
Fursk stjerneskud
Maltpanerede rødspætte filetter, serveres med håndpillede rejer,
basilikummarinerede blåmuslinger, samt laksemousse,
hertil sprøde salater, friske asparges krydderurtedressing
samt hjemmebagt surdejsbrød
165,-
Caesar salat med grillet kylling
Serveres med sprøde salater, pilsner syltede tomater, hjemmelavet brødcruiton samt friskhøvlet vesterhavsost og hjemmebagt surdejsbrød
149,-
Rørt tatar af Dansk Kalveinderlår ( 150 gram )
Serveres med estragonmayo, syltede perleløg, syltede tomat, jordskokkechips
Svampestøv, og hjemmebagt surdejsbrød
175,-
Frokostanretning ( min 2 personer )
Koldrøget laks med rygeostecreme og asparges
Maltpaneret rødspættefilet med remoulade og citron
Fiskefrikadelle med sauce tartar
Grillet aubergine med Humus og hjemmerøget knudeskinke
Unghanesalat i svampecreme med bacon og syltede svampe
2 slags danske oste med dadelkompot
Hjemmebagt brød
Per person ved min 2 personer
238,-
Aftenmenu
Forret:
Variation af hjemmerøget laks
Jordskokker – asparges – dild
Hovedret:
Tournedos af Dansk Kalvemørbrad
Spidskål – kartoffelkage med bacon – svampe – bourgogneglace
Dessert:
Æble - mousse- chokolade – Crumble
2 retter kr. 298,-
3 retter kr. 348,-
*****
Wienerschnitzel
Serveres med smørstegte kartofler, dampede ærter, brunet smør samt wienerdreng
168,-
Der medfølger en tilberedning- og anretnings vejledning
Aftenmenuen afhentes imellem 14.00-16.00