TAKE AWAY juni 2020

Vi fortsætter juni måned med vores Take Away, fra tirsdag til søndag

Menuen er fast og fremgår nedenfor:

Fursk Stjerneskud (fisken skal lunes)
2 stk. maltpanerede rødspættefileter, serveres med håndpillede rejer,
varmrøget laksemousse og marinerede blåmuslinger
Hertil sprøde salater samt hjemmebagt surdejsbrød
kr. 155,-

Rørt tartar af dansk kalveinderlår
Serveres med estragonmayo, syltede perleløg, tomat, frissésalat, jordskokkechips og svampestøv
Hertil hjemmbagt surdejsbrød
kr. 165,-

Tapasanretning
* Koldrøget laks med rygeost, frissésalat og maltcrumble
* Torske terrine med marinerede rejer samt sauce verte
* Hjemmelavet fiskefrikadelle med sauce tartar, ølsyltede agurker og citron
* Unghaneterrine med chutney og syltet tomat
* Charcutterier med oliven og basilikumpesto
* 2 slags oste med ølsyltede nødder og hjemmebagt knækbrød
* Chokoladebrownie med hvid chokolade ganache
* Hjemmebagt brød og smør
kr. 195.-

'Wienerschnitzel (varm selv)
Serveres med pommes sauté, dampede ærter, smørsauce og wienerdreng
kr. 155,-
Bbq.-marinerede ølben
Serveres med krydder kartofler, dagens salat med årstidens sylt og bbq. sauce
kr. 155,-

Osteanretning
Økologisk osteanretning med 4 slags danske oste, serveres med dadelkompot,
ølsyltede nødder og hjemmebagt maskknækbrød
kr. 95,-

Bryghusets frugttrifli
Serveres med vaniljecreme, hvid chokoladeganache og nøddecrumble
kr. 50,-

Bestilling skal ske senest dagen før inden klokken 16.00
på info@furbryghus.dk eller på tlf. 97593060
i tidsrummet kl. 9.00-15.00

Velbekom.