TAKE AWAY uge 14 og 15.

Take away uge 14+15

Torsdag-fredag-lørdag i tidsrummet 11.30-17.00

Tapasanretning

( Min 2 personer )

  • Koldrøget laks med rygeostecreme
  • Laksefarseret rødtungeroulade med sauce verte og frisé salat
  • Røget skalrejer med Aioli
  • Unghanesalat med svampemayo og syltede svampe
  • Hjemmerøget charcutterier med humus samt saltede mandler
  • 2 slags oste med syltede nødder
  • Hindbærfromage med hvid chokolade og ristet havre
  • Pris pr. person kr. 238,-

Fursk Stjerneskud

Maltpaneret rødspættefilet, laksemousse – basilikummarineret blåmuslingerHåndpillede rejer- Asparges samt krydderurtedressing og hjemmebagt surdejsbrød

Pris pr. stk. kr. 175,-

BBq marineret og Porter braiseret ølben

Serveres med krydderbagte kartofler, bbq. Sauce
Samt dagens salat og surdejsbrød

Pris pr. person kr. 169,-

Lækker aftenmenu

Forret:

Kold fiskesymfoni

Koldrøget laks – rørt torskesalat – hvedelsdampede muslinger
Samt røget skalrejer
Serveres med 3 slags kolde dressinger samt surdejsbrød

****

Hovedret:

Glaceret porterbraiseret oksespidsbryst

Serveres med grov kartoffelkompot, grillede pastinak
Kraftig skysauce samt dagens salat med sylt

Dessert:

Rabarbertrifli

Hvid chokolade -ristet havre

2 retter kr. 298,-

3 retter kr. 348

Bestillingerne skal være os i hænde senest dagen før inden klokken 16.00