I vinterferien har vi åbent fra d. 9. - 19. februar.
Vi har frokost åbent fra Mandag til søndag fra 11.30 - 16.00
Aften åbent Torsdag - lørdag kl. 18.00 - 21.00.
Udover vores a´ la carte kort har vi også følgende:
Weekendsteg
Helstegt krogmodnet Dansk oksefilet ( 250 gram pr. person )
Serveres hel, og trancheres selv ved bordet af gæsten )
hertil grillet pastinak med mandler og vesterhavsost – vintersalat
2 slags kartofler samt bearnaisesauce samt pebersauce
Pr. person kr. 250,-
Vintergourmet - book bord her - https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/events/book/2837/2
Vinter Gourmet på Fur Bryghus
I uge 7 byder vi velkommen til en unik oplevelse på Fur Bryghus.
Nyd 3 lækre retter og en velkomstdrink for kun 385 kr. pr. person!
VinterGourmet-menu:
Forret:
Skindstegt kulmule med grillet pak choi, hasselnødder og muslingeskum
Hovedret:
Ølglacerede svinekæber med rodfrugter, kartoffelkompot og portersauce
Dessert:
Æble med saltkaramel, jordskok og vanilje
GÆLDER FØLGENDE DAGE: d. 9.-10 og 11. og igen d. 16. - 17. og 18. februar.
Derudover er der offentlig rundvisning d. 16. -17. og 18. februar kl. 10.30 - 11.45 kr. 155,00 pr. person. incl. 3 smagsprøver på 15 cl. HUSK at tilmelde jer på info@furbryghus eller 97593060 - tast 1.