9. februar

Vinterferien på Fur Bryghus

I vinterferien har vi  åbent fra d. 9. - 19. februar.

Vi har frokost åbent fra Mandag til søndag fra 11.30 - 16.00

Aften åbent Torsdag - lørdag kl. 18.00 - 21.00.

Udover vores a´ la carte kort har vi også følgende:

Weekendsteg

Helstegt krogmodnet Dansk oksefilet ( 250 gram pr. person )

Serveres hel, og trancheres selv ved bordet af gæsten )

hertil grillet pastinak med mandler og vesterhavsost – vintersalat

2 slags kartofler samt bearnaisesauce samt pebersauce

Pr. person kr. 250,-

Vintergourmet - book bord her - https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/events/book/2837/2

Vinter Gourmet på Fur Bryghus

I uge 7 byder vi velkommen til en unik oplevelse på Fur Bryghus.

Nyd 3 lækre retter og en velkomstdrink for kun 385 kr. pr. person!

VinterGourmet-menu:

Forret:
Skindstegt kulmule med grillet pak choi, hasselnødder og muslingeskum

Hovedret:
Ølglacerede svinekæber med rodfrugter, kartoffelkompot og portersauce

Dessert:
Æble med saltkaramel, jordskok og vanilje

GÆLDER FØLGENDE DAGE: d. 9.-10 og 11. og igen d. 16. - 17. og 18. februar.

 

Derudover er der offentlig rundvisning d. 16. -17. og 18. februar kl. 10.30 - 11.45  kr. 155,00  pr. person. incl. 3 smagsprøver på 15 cl.  HUSK at tilmelde jer på info@furbryghus eller 97593060 - tast 1.

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode