18. marts

Zididada kommer tilbage

225,00 + gebyr,-
Bestil billet

Zididada væltede sommerkoncerten – nu kommer de tilbage

Fur Bryghus Sommerkoncerten 2022 var en kæmpe succes ikke mindst takket være ZIDADADA, der væltede det hele med hits som "Zididada Day", "Walking On Water", "Happy Fool" og mange andre.

Nu kommer de tilbage til Fur Bryghus, og giver et brag af en koncert lørdag den 18. marts 2023 klokken 21.00. Der vil være mulighed for at nyde den lækre showmeny før koncerten fra kl. 18.00.

Zididada blev dannet af Jimmy Colding og Danny Linde en sen aften i 1997 på det københavnske spillested Mojo. Linde forlod bandet i 2013 for at satse på en karriere som heavy rockmusiker. Siden da har Jimmy ført arven videre til stor glæde for bandets tusindvis af fans landet over.

- en koncert med Zididada er lig med en syng-med-fest uden lige, og sidst de spillede i vores koncertsal på Fur Bryghus, var det lige før, at taget røg lettede. Der var en fantastisk stemning uden lige, og det tror vi også på denne gang, siger Event- & Restaurantchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.

Billetterne koster 225 kroner + gebyr per styk, og har man lyst til at hel aften i godt selskab, kan der bestilles tre retters lækker showmenu til 425 kroner + gebyr per kuvert, som bestilles via www.billetten.dk.

Billetsalget starter den 21. oktober 2022 klokken 10.00:

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode