Fur All Inclusive
En aften med det hele til kun 595,-
Serveres hver fredag og lørdag ifrem til 18. december kl. 18.30 – 22.30
Velkomstdrink: Prosecco, le Contesse, øko, Italien
Forret: Slethvar stegt på sprød cruiton. Serveres med blomkål - limfjordsmuslinger - hummerbisque
Hovedret: Variation af dansk gris og and. Ballontine af mørbrad og unghane. Kartoffelkroket med confiteret andelår, selleri og æblegastrique.
Dessert: ”Ris a la mande i nye klæder”. Mousse med julens krydderier, kirsebær, appelsin og chokolade.
Drikkevarer ad libitum: Kaffe/the og avec. Dejlige kolde Fur fadøl, vand og vinbar.
Pris pr. person kun kr. 595,-
Vin hentes pr. glas i baren og flasker må ikke medbringes til bordene. BOOK BORD >>
Frokostmenu
Frokostretter a la carte
Serveres frem til 18. december 2023
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat. Koldrøget laks med sennepsmayo og råsyltede tyttebær. Maltpaneret rødspættefilet med selleri, remoulade og grillet citron. Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål og ølsyltede agurker. Gammeldaws hjemmelavet sylte med egne rødbeder og grov sennep. Ris a la mande med husets kirsebær sauce.
Marineret sild og stegt sild med hjemmelavet karrysalat, ølsyltede rødløg og æblekompot.
Tatar rørt med cognac og trøffel hertil pommes frittes. Serveres med marineret salat, tomatcreme, cruiton og syltede sennepsfrø.
Dampet og maltpaneret rødspættefilet med håndpillede rejer, røgede muslinger, tomatiseret creme, urtesalat og grillet citron.
200 gram velhængt hakkebøf fra Grambogård i Brioche-bolle. Servere med hjertesalat, løgmarmelade, barbecuecreme med porter og maltsnaps, syltede løg, hjemmerøget coppa. Hertil pommes frittes og trøffelmayo.
Børnemenu
Børneretter
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
Serveres med hjemmelavede remoulade samt Ketchup
Serveres med friskhøvler ost
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
Dessert
Hertil chokoladesauce og frugt
Drikkevarer
Vinkort
CHAMPAGNE/MOUSSERENDE
Flot og spændende champagne, med medium krop. Noter af grønne æbler, honning og citrus.
Champagne besidder en flot kontinuitet i stilen. Meget kompleks og struktureret.
Charmerende, harmonisk crémant med stor friskhed, frugtsødme og en flot vedvarende mousse.
En frisk, aromatisk og sødmefuld mousserende vin med en livlig mousse.
HVIDVINE
Elegant og afstemt vin med friskhed og flot struktur. Skøn frugtnote med strejf af vanilje.
Rank og mineralsk bourgogne. Stor finesse og elegance med god syre. Intens og blomsterrig bouquet.
Sprød med mineralske toner. Farven lysegul med grønlig skær. Duft af grape og passionsfrugt.
Stor Rhöne vin fra det anerkendte hus LUCIEN LE MOINE. Ren og tør med noter af lime og ferskner.
Elegant og mineralsk kabinet Riesling. Naturlig sødme. Elegante noter af gule frugter citrus og hyldeblomst.
Dyb og intens Veltliner med god struktur. Noter af lindeblomst og grønne blade samt lette krydrede nuancer.
Fin, frisk og rank frugt med en sprød stil og en behagelig cremet fylde.
Flot mineralitet samt god balance mellem tørhed og frugt. Noter af citrus, melon og honning.
ROSÉVINE
Frisk, floral og cremet rosé, reneste smag af friske hindbær og lyse kirsebær, samt strejf af grapefrugt.
Dansk producent. Fremragende rosé med noter af jordbær, hindbær, hyben samt vilde roser.
RØDVINE
Klassisk og elegant Pinot Noir. Fyldig og delikat med et væld af saftige modne røde bær.
Vinen byder på en elegant, fin frugt med noter af skovbær og modne kirsebær.
Kompleks og harmonisk bourgogne med god sprødhed og frugtkarakter. Dyb og intens bouquet.
Meget karakterfuld, kødfuld, fyldig og tanninrig. Harmonisk og med stor finesse.
Skovbund, læder og engelsk lakrids. Flot balance mellem styrke, alkohol og charme.
Lækre, røgede toner (fra fadene) og milde krydderier. Stor koncentration og fylde.
Imponerende frugtkoncentration. I duften finder man toner af brombær, solbær og lakrids.
Kraftfuld, koncentreret og flot balanceret. Modne, mørke bær, touch af ristet eg.
Bær og blommer samt toner af violer. Afrundet og harmonisk. Engelsk lakrids og cedertræ.
DESSERTVINE
Bouqueten er præget af abrikos og pære. Svag syre fra Sauvignon Blanc giver vinen rygrad og friskhed.
Flot blank lysgylden farve, med eksotiske aromaer af abrikos, fersken, clementin samt vanilje.
ALKOHOLFRIE VINE
Meget harmonisk, liflig druesaft med masser af frugtsødme men også et godt bid.
Skøn aromatisk, let perlende, frugt rig og ukompliceret.
Aperitif
Gin, Vermouth, Rosehip, Sacret Spirits
Champagne Jean Vesselle, Frongart Estate Gin Walcher, Sukkerlage, Citronsaft
Gin La Vitae Et Bella, Walcher ØKO, Tonic
“Fur Blond” Fur Bryghus - Frongart Estate Gin - Walcher - Lime - Rosmarin
Limoncello Walcher Øko - Prosecco, Le Contesse ØKO
Glux, Ginlikør, Walcher Øko, -Prosecco, Le Contesse ØKO
CHAMPAGNE & ØVRIGE BOBLER
Meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid.
Skøn aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.
Avec
Cognac 3 cl
ARMAGNAC 3 cl
RUM 3 cl
EAU DE VIE 3 cl
GRAPPA 3 cl
LIKØR 3 cl
PORTVIN
Vintage 1991 er blød og silkeagtig med aromaer af solbær og ribs.
I smagen finder man klassiske modne toner af mørke kirsebær, solbær og mandel.