Fødevarestyrelsens smileyordning

Kontrolrapporter

Om fødevarestyrelsens smileyordning

Smiley-ordningen viser, hvor godt butikker, restauranter og andre virksomheder, der sælger fødevarer til forbrugerne, efterlever lovgivningens krav til håndtering af fødevarer.

Ordningen gør det nemt for forbrugerne at finde de virksomheder, som har styr på fødevaresikkerheden. Samtidig gør smiley-ordningen det nemt for virksomhederne at vise, hvor godt de har styr på at overholde reglerne.

Hvordan tildeles smileyen?

Smileyen tildeles på baggrund af de kontrolrapporter, Fødevarestyrelsen udarbejder på kontrolbesøg. Rapporterne har fokus på fødevaresikkerhed, og tildeler virksomhederne en mere eller mindre smilende smiley alt efter, hvor gode de er til at følge fødevarereglerne.

Virksomheden får tilsendt kontrolrapporten digitalt samt udleveret et smileymærke. Smileymærket er en forenkling af, hvordan kontrolresultatet offentliggøres og viser resultatet af de seneste kontroller.

Smileys og rapporter for Fur Bryghus

Du finder link til seneste rapportering og smileymærker for Fur Bryghus herunder. Rapporteringen er opdelt i to, da man hos Fødevarestyrelsen skelner mellem håndteringen af fødevarer og fremstilling af drikkevarer.

Restaurant Fur Bryghus

Se rapporter

Bryggeriet

Se rapporter
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode