Øl, mad og godt selskab

Restaurant Bryghuset

Bryggeriets restaurant danner en unik ramme om alt fra en hyggelig frokost på udflugten til festmiddage og firmaarrangementer.

Om Restaurant Bryghuset

Øl og mad i smukke omgivelser

I Restaurant Bryghuset serverer vi udsøgte frokostretter, fremstillet af lokale råvarer. Sæsonens friske grøntsager høstes samme dag, som de tilberedes. Retterne kombineres, så smag og udseende tilfredsstiller alle sanser.

Øl fra egen produktion - med udsigt til det arbejdende bryggeri
Til maden kan du nyde en Fur øl fra fad eller flaske, serveret i Pejsestuen eller i restauranten på første sal. Begge lokaler har glasvægge ud til bryggeriet, så du kan følge bryggeprocessen og se øllet boble i de åbne gærkar.

Hverdag og fest i unikke omgivelser
Du kan besøge os til både frokost og fest. Book selskabslokaler til bryllup, fødselsdage, møder eller konferencer. Deltag i koncerter og spændende events. Om sommeren serveres mad og drikke i den hyggelige gårdhave, når vejret tillader det. Fur Bryghus er desuden omgivet af unik natur, som omslutter oplevelsen af et besøg hos os.

Kontakt os med dine ønsker

Åbningstider denne måned

Mandag
Lukket
Tirsdag - søndag
11.30 - 16.00
Frokoståbent
d. 29.-6
21.00: Billetter købes på billetten.dk
Koncert med Allan Olsen
Menukort

Unikke madoplevelser med specialøl og vin

Selskabsarrangementer

Hold dit næste arrangement hos os

Se dine muligheder
Gavekort til restauranten

Giv en oplevelse til en du holder af

Køb et gavekort

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vi gør ALT for at leve op til gæsternes forventninger. Lykkes det ikke, så vil vi MEGET gerne I siger det til os, lykkes det derimod så sig det endeligt til andre.

Se anmeldelser

Reserver dit bord i dag

Bestil bord på Restaurant Bryghuset

Se åbningstider

I forbindelse med vi fik bygget vores nye festsal her på Bryghuset, havde vi behov for udsmykning af vores lokale. Ideerne var mange, men en ide vandt dog over dem alle, og det var at vi skulle have et stort maleri som kunne pryde endevæggen. Valget faldt på kunstneren Kristian Vodder Svensson. Se hele forløbet fra start til slut i denne lille video som fortæller om tilblivelsen af værket – god fornøjelse.

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode