Øl, mad og godt selskab

Restaurant Bryghuset

Bryggeriets restaurant danner en unik ramme om alt fra en hyggelig frokost på udflugten til festmiddage og firmaarrangementer.

Om Restaurant Bryghuset

Øl og mad i smukke omgivelser

I Restaurant Bryghuset serverer vi udsøgte frokostretter samt gastronomiske oplevelser  fremstillet af 1. klasse kvalitetsråvarer fra nærområdets leverandører. vi sætter en stor ære i at bruge sæsonens friske råvarer, og kombinere retterne, så smag og udseende tilfredsstiller vores gæster

Til maden kan du nyde en Fur øl fra fad eller flaske, serveret i Pejsestuen med plads til 35 personer – eller i vores restaurant på første sal, med panorama udsigt ud over bryggeriet, hvor der er plads til 70 personer. Begges steder har glasvægge ud til bryggeriet, så du kan følge bryggeprocessen og se øllet boble i de åbne gærkar.

Du kan også booke vores selskabslokaler til alt fra bryllup- fødselsdage møder og konferencer. Disse lokaler bruger vi også til koncerter og eventstaurant Bryghuset serverer vi traditionelle kolde og varme retter – primært fremstillet af udsøgte kvalitetsråvarer fra nærområdets leverandører.

Til maden kan du nyde en Fur øl fra fad eller flaske, serveret i Pejsestuen i stueetagen med plads til 35 personer – eller i restauranten på første sal, hvor der kan være 70 personer. Begges steder har glasvægge ud til bryggeriet, så du kan følge bryggeprocessen og se øllet boble i de åbne gærkar.

Vi tilbyder også udendørsservering i hyggelige gårdhave, når vejret tillader dette. Gårdhaven ligger i læ mellem hovedbygningen og den nye festsal – ydermere så ligger restauranten jo lige midt i en unik natur, der er til fri afbenyttelse.

Kontakt os med dine ønsker

I forbindelse med vi fik bygget vores nye festsal her på Bryghuset, havde vi behov for udsmykning af vores lokale. Ideerne var mange, men en ide vandt dog over dem alle, og det var at vi skulle have et stort maleri som kunne pryde endevæggen. Valget faldt på kunstneren Kristian Vodder Svensson. Se hele forløbet fra start til slut i denne lille video som fortæller om tilblivelsen af værket – god fornøjelse.

Menukort

Unikke smagsoplevelser – med og uden øl

Åbningstider denne måned

Lukket
Åbent for selskaber på 20 personer og derover
d. 4. og d. 11. december
11.30-16.00
Familiejulefrokost
d. 3. og d. 10 december
18.00
Julehygge med 2 retters menu - se opslag.
d. 5. og d. 12. december
10.00 - 13.00
Julebrunch
Selskabsarrangementer

Hold dit næste arrangement hos os

Se dine muligheder
Gavekort til restauranten

Giv en oplevelse til en du holder af

Køb et gavekort

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vi gør ALT for at leve op til gæsternes forventninger. Lykkes det ikke, så vil vi MEGET gerne I siger det til os, lykkes det derimod så sig det endeligt til andre.

Se anmeldelser

Reserver dit bord i dag

Bestil bord på Restaurant Bryghuset

 

 

Se åbningstider