Vi har lokaler til det hele

Hold selskab på Fur

Fur Bryghus lægger gerne lokaler og god behandling til dit næste arrangement. Fra fester til konferencer. Vi forkæler private, foreninger og firmaer med gode oplevelser.

Perfekte rammer

Sammen skaber vi en oplevelse

Vi har dejlige lokaler til små og store selskaber – og vi er klar med råd og vejledning om alt fra menu til opdækning og musik. Du er altid velkommen til at ringe til os på 9759 3060 og få en snak med vores køkkenchef eller tjener om mulighederne. Og eventuelt aftale et møde.

Foruden den fantastiske natur lige uden for døren – så kan vi tilbyde dit selskab.

Du kan vælge mellem følgende lokaler:
• Pejsestuen ( stuetage) med plads til 35 personer
• Restauranten (1. sal) med plads til 65 personer
• Loftet (2. sal) med plads til 35 personer
• Festsal med plads til 300 spisende gæster. Mulighed for opdeling i 2 lokaler.
• Udendørs arrangement i telt med de fornødne bekvemmeligheder.

Dertil kommer en unik natur – lige uden for døren. Og du kan også vælge at krydre arrangementet med en rundvisning på bryggeriet.

Fri bar i 7 timer ved køb af selskabsmenu øl, husets vin og sodavand kr. 399,-.

Ved aflysning af et selskab mindre end 30 dage før afholdelse tillader vi os at opkræve kr. 5.000,-. Dette beløb modregnes imidlertid som depositum ved booking af nyt arrangement.

Ved større reduktion i antal senere end 4 dage før arrangementets afholdelse, opkræves der for det antal, der er reserveret til på 4. dagen før arrangementet.

Selskabskort

I det følgende materiale kan du se, hvad Fur Bryghus kan tilbyde til dit arrangement såvel på Bryghuset som hjemme hos dig selv.

Der er lavet et forslag til et helaftensarrangement samt et kort med menuer, som kan sammensættes efter behag. Vi er selvfølgelig åbne for forslag samt specielle ønsker fra gæsten.

Vi vil være behjælpelige med at få sat rammerne omkring dit selskab lige fra ønsker om opdækning til valg af musik.
Hvis der er yderlige spørgsmål, som ikke bliver besvaret i det følgende materiale, er du altid velkommen til at ringe eller evt. arrangere et møde med køkkenchefen, eller tjeneren på Fur Bryghus.

Helaftensarrangement 1

Velkomstdrink

FUR Royal

Forret

Let Røget torsk fra egen rygeovn

Serveres på ragout af årstidens grønt, samt syltede tomater
Hertil hjemmebagt surdejsbrød

Hovedret

Ale marineret svinemørbrad i svøb af hanemousseline

Serveres med porretimbale, sæsonens svampe
Hertil timian kartofler samt rødvinssauce

Dessert

Pærekage med hvid chokolademousse

Hertil pærepure, syltede pære, vaniljeparfait, samt krystaliseret hvid chokolade

Kaffe og kransekage

Øl, vand samt husets vin ad libitum

Fra 18.00-01.00

Pr. person kr. 779,-

Helaftensarrangement 2

Velkomstdrink

Champagne

Forret

Lakserilette med marineret tigerrejer

Serveres med æble-peberrodscreme, jordskokker, pilsner syltede rødløg
Samt saltede mandler og champagne-kørvelskum

Hovedret

Krogmodnet Oksefilet fra Grambogård

Serveres med selleripuré, grillet fennikel samt årstidens grønt
hertil smørristede petitkartofler samt porterglace

Dessert

Rompocheret ananas med citronsorbet

Hertil saltet karamel, friske bær, ananassirup, samt citronsne og marenges

Kaffe og kransekage

Øl, vand samt husets vin ad libitum

Fra 18.00-01.00

Natmad

Oste pølsebord

Med diverse tilbehør og hjemmebagt brød

Pr. person kr. 925,-

Buffet 1

Forretter

Varmrøget laks fra egen rygeovn

Serveres med pestomarineret håndpillede rejer, syltede fennikel samt limecreme

Tortillatårn med muslingeragout

Serveres med sprød frissésalat samt purløgsmayo

Kyllingsalat med ingefær, lime og chili

Serveres med mango-ananas relish samt tørsaltet bacon

Til forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød, smør og tapenade

Hovedretter

Appelsin-hvedeølsmarineret svinefilet

Serveres med smørbagte timiankartofler
samt mild dijonsauce og to slags årstidens salater

Kryddeurtefarseret unghanebryst

Serveres med smørbagte timiankartofler
samt mild dijonsauce og to slags årstidens salater

Desserter

To slags Økologisk oste

Med syltede nødder

Brownie

Med moccacreme samt jordbærcoulis

Citrusfromage

Med citronskum og nøddecrumble

Pr. person kr. 389,-

Buffet 2

Forretter

Laksecanneloni med rygeostemousse

Serveres med sprøde frissésalat, syltede læg samt krydderurtecreme

Tempereret torsk med ramsløgsmayo

Serveres med brændte mandler og maltcrumble

Stegt marineret unghanebryst med citron

Serveres med æble-pastinak puré samt chips af vesterhavsost

Hjemmerøget portermarineret okseinderlår

Serveres med marineret hjertesalat samt svampemayo

til forretterne serveres diverse hjemmebagt surdejsbrød samt smør og tapenade

Hovedretter

Langtidsstegt oksefilet fra Grambogård med timian og hvidløg

Serveres med spinatsouffle samt perlebygrisotto med svampe krydderurte pommes Anna samt porterglace hertil salat af marineret grønt samt syltede cherrytomater og græsk feta

Lammekølle fyldt med krydderurter samt soltørret tomat og feta

Serveres med spinatsouffle samt perlebygrisotto med svampe krydderurte pommes Anna samt porterglace hertil salat af marineret grønt samt syltede cherrytomater og græsk feta

Desserter

Økologisk ostebræt

Med syltede nødder syltede nødder

Nøddekage

Med passionsfrugt og glaze

Karamelmousse

Med nøddecrumble

Pr. person kr. 465,-

Selskabsmenu

Forretter

Bryghusets Fisketallerken

Udvalg efter Limfjordens samt havets sæson
Hertil grønt samt hjemmebagt flutes

kr. 99,-

Cremet hummerbisque med FUR Hvede

Serveres med bagt musling tartar med urter, stegte jomfruhummer
Samt kørvelolie og hjemmebagt flutes

kr. 89,-

Varmrøget laks med øl stuvet spidskål

Serveres med syltede tomater samt krydderurter samt hjemmebagt flutes

kr. 79,-

Skaldyrssalat med æblepure

Serveres med spæde salater, udvalg af sæsonens grønt
Hertil kørvel creme Samt hjemmebagt flutes

kr. 89,-

Carpaccio af letrøget oksefilet med citronolie

Serveres med marineret rucola, tomatpesto, ristede pinjekerner samt høvlet vesterhavsost
Hertil hjemmebagt flutes

kr. 89,-

Medalion af Unghane i frakke af gulerod

Serveres med sur sød gulerodspure, balsamico sirup samt cifonade af krydderurter
Hertil hjemmebagt flutes

Kr. 89,-

Hovedretter

Helstegt oksemørbrad

Serveres med selleri-pernod gratin, årstidens svampesauté
Hertil med kartoffelroulade samt rødvinsglace

kr. 278,-

Maltpaneret Australsk Oksefilet

Serveres med pastinak-asparges flan med trøffelolie, årstidens grønt
Hertil pommes Anna samt porter glace

kr. 248,-

Ale marineret svinemørbrad i svøb af hanemousseline

Serveres med porretimbale, sæsonens svampe
Hertil timian kartofler samt rødvinssauce

kr. 198,-

Rosastegt lammeculotte med rosmaringlace

Hertil tomatchutney med fennikel, Pommes Fondant
Samt årstidens grønt

kr. 218,-

Flæskesteg med sprød svær

Serveres med hvide samt sukkerbrunede brunede kartofler, hjemmelavet rødkål
Hertil Skysauce, øl syltet agurkesalat samt chips

kr. 178,-

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med hvide samt sukkerbrunede kartofler
Vildtflødesauce samt waldorfsalat, tyttebær og øl syltet agurkesalat

kr. 178,-

Porterbraiseret kalvesteg

Hertil porter sauce samt øl syltet agurkesalat

kr. 178,-

Krydderurtefarseret Unghanebryst

Serveres med spinatsouffle, glaceret rodfrugter med blommer
Hertil smørristede kartofler samt mild dijoncreme med tyttebær

kr. 198,-

Dessert

Bryghusets hjemmelavet islagkage

Serveres med sæsonens bær samt skum

kr. 79,-

Kraftig chokolade kage med citroncreme

Hertil gratineret citrussalat, vaniljeparfait samt coulis

kr. 89,-

Hjemmebagte pandekager

Serveres med appelsinsauce, vaniljeis samt nødde krokant

kr. 85,-

Variation af sæsonens bær

Kage, sødt, syrligt koldt og sprødt

kr. 89,-

Økologisk oste tallerken

4 slags oste serveres med syltede nødder, oliven
Samt hjemmebagt brød og knækbrød

kr. 125,-

Fromage

Vælg imellem citron, appelsin, rom, baileys etc.
Pyntes med skum og bær

kr. 69,-

Receptionsmenu 1

Følgende forslag er tænkt som stående buffeter samt lette anretninger til receptioner samt åbent hus arrangementer.

Retter

Stegte tigerrejer

Med hvidløgsaioli

Canapeer

Med røget laks

Profiterolls

Med rejemousse og krydderurter

Røget landskinke

Med tomatpesto og melon

Bruchetta

Lune dadler i baconsvøb

Ølbagte kyllingelår

Med tzatziki

Fyldte pandekager

Med rejefyld

2 slags oste

Med syltede nødder

Brownies

Frisk frugt

Brød med smør samt tapenade
Pr. person kr. 245,-

Receptionsmenu 2

Følgende forslag er tænkt som stående buffeter samt lette anretninger til receptioner samt åbent hus arrangementer.

Retter

Små laksesandwiches

1/2 æg

Med rejer og rogn

Walnøddepaté

Med surt

Charcutterier fra Fur slagteren

Med diverse tilbehør

Kyllingterrine

Med æblechutney

Spinattærte

Med kylling

Græske frikadeller

Med krydret kartoffelsalat

Brie

Med druer og oliven

Jordbær fromage

Frisk frugt
Pr. person kr. 225,-

Udflugtsmenu

Mandag til torsdag ved minimum 30 personer.

Dansk bøf med bløde løg

Med hvide kartofler, sauce og surt
Citron fromage med flødeskum

Gammeldags kylling

Serveret med hvide kartofler samt sky sauce og hjemmelavet agurkesalat
Citron fromage med flødeskum

Pr. person kr. 165,-

Gammel dansk køkken

Her er et udvalg af gamle klassiske retter som også serveres på Restaurant Bryghuset. Minimum 20 personer.

Retter

Stegt Flæsk

Serveret med hvide kartofler, persille sovs og rødbeder

kr. 168,-

Stegte Ål

Stuvede kartofler, hjemmelavet agurkesalat og æble-peberrod

kr. 278,-

Bryghus Gryde

Serveret med kartoffelmos samt surt

kr. 178,-

Bryghusets Ølben

Hertil grove fritter, BBQ sauce og coleslaw salat

kr. 188,-

Skipperlabskovs

Serveret med rødbeder og rugbrød

kr. 158,-

Gule ærter

Kold medister og saltet flæsk samt kartofler, rødbeder og sennep

kr. 145,-

Natmad

Gammeldags flæskeæggekage med rødbeder sennep og rugbrød

kr. 88,-

Cremet asparges suppe

Med kødboller og flutes

kr. 78,-

Karry suppe

Med fyld af kylling og peberfrugt hertil flutes

kr. 78,-

Små frikadeller

Serveret med kartoffel salat med purløg

kr. 88,-

Spareribs

Hertil coleslaw salat samt brød

kr. 110,-

Oste og pølsebord

Serveret med klassisk garniture samt rugbrød og flutes

kr. 128,-

Pølser med brød

kr. 68,-

Lune Croissanter

Med rejesalat og kyllingesalat

kr. 88,-

Kaffe og kage

Kringle

kr. 58,-

Lagkage

kr. 58,-

Hjemmebagt bolle med smør

kr. 32,-

Franskbrød

Med ost eller rullepølse, løg og sky

kr. 45,-

Drikkevarer

Fadøl (0,4L)

kr. 60,-

Fadøl (0,2L)

kr. 40,-

Brdr. Adelhardt (sodavand/saft)

pr. flaske kr. 35,-

Hjemmelavet hyldeblomst drik (0,7L)

Sæsonbestemt

pr. flaske kr. 55,-

Fur Vand (1/2L)

kr. 25,-

Husets rød- og hvidvin

pr. glas kr. 59,-
pr. flaske kr. 225,-

Likør (2cl)

Vælg mellem Baileys, Grand Marnier og cognac

kr. 35,-

Snaps (2cl)

kr. 30,-

Fur Malt snaps (2cl)

kr. 40,-

Spiritus (2cl)

Vælg mellem rom, vodka, gin

kr. 35,-

Kaffe/the

kr. 30,-