Perfekte rammer
Sammen skaber vi en oplevelse
Vi har dejlige lokaler til små og store selskaber – og er klar med råd og vejledning om alt fra menu til opdækning og musik. Du er altid velkommen til at ringe til os på 9759 3060 og få en snak med vores køkkenchef eller tjener om mulighederne.
Du kan vælge mellem følgende lokaler:
• Pejsestuen ( stuetage) med plads til 35 personer
• Restauranten (1. sal) med plads til 65 personer
• Loftet (2. sal) med plads til 35 personer
• Festsal med plads til 300 spisende gæster. Mulighed for opdeling i 2 lokaler.
• Udendørs arrangement i telt med de fornødne bekvemmeligheder.
Dertil kommer en unik natur – lige uden for døren. Og du kan også vælge at krydre arrangementet med en rundvisning på bryggeriet.
Fri bar i 7 timer ved køb af selskabsmenu øl, husets vin og sodavand kr. 399,-.
Ved aflysning af et selskab mindre end 30 dage før afholdelse tillader vi os at opkræve kr. 5.000,-. Dette beløb modregnes imidlertid som depositum ved booking af nyt arrangement.
Ved større reduktion i antal senere end 4 dage før arrangementets afholdelse, opkræves der for det antal, der er reserveret til på 4. dagen før arrangementet.
Lækre retter med noget for alle.
Buffet
Kontakt os for at sammensætte din egen menu.
Klassisk buffet
Forretter
Varmrøget torskesalat med årstidens sprøde grøntsager - grøn olie - brød cruiton - urter
Confiteret kylling. Serveres med Karl Johan og trøffel creme - syltet trompetsvamp - brød cruiton - tørsaltet bacon - urter
Kold røget laks med peberrodsmayo - syrlig relish - malt crumble - marineret urter
Til forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød, smør og tapenade
Hovedretter
Urtemarineret grisefilet. Hertil bagte cherrytomater - romesco sauce - perlebyg risotto - 2 slags årstidens salat
Farseret perlehønebryst med stegte svampe - dijonsauce - ristet petit kartofler
Desserter
Ostebræt fra Thise Mejeri med behørigt tilbehør
Citron mazzerin tærte med brændt marenges og chokolademousse med appelsin-ganache
Pr. person kr. 525,-
Tapasbuffet
Forretter
Rejesalat på ristet brød
Hjemmerøget laks - peberrods mayo - relish
Panko rejer - sesam creme - tang - ingefær
Terrine af okse - pistacie - sennep - kapersbær
12 mdr. Bryghus skinke - trøffel mayo
Varme Retter
Kroket af braiseret gris - baba ganoush
Vol au vent - skaldyrsragout - urter
Glaceret vagtel - grillet hjertesalat - solbær
Stegt vesterhavsfisk - sæsonens grøntsager - gratineret fennikel - kartoffel bravas
Desserter
Grubelagret Vesterhavsost
Halkidiki oliven - chutney
Citron mazzerin tærte
Brændt marengs
Cheesecake
Barleywine gele
Pr. person kr. 575,-
Hold din reception med det hele.
Reception
Følgende forslag er tænkt som stående buffeter samt lette anretninger til receptioner samt åbent hus arrangementer. Kontakt os for at sammensætte din egen receptionsmenu.
Receptionsmenu 1
lette Retter til stående taffel
Stegte tigerrejer med hvidløgsaioli
Canapeer med røget laks
Profiterolls med rejemousse og krydderurter
Røget landskinke med tomatpesto og melon
Bruchetta
Lune dadler i baconsvøb
Ølbagte kyllingelår med tzatziki
Fyldte pandekager med rejer
2 slags oste med syltede nødder
Brownies
Frisk frugt
Brød med smør og tapenade
Pr. person kr. 375,-
Receptionsmenu 2
Lette retter til stående taffel
Små laksesandwiches
1/2 æg med rejer og rogn
Walnøddepaté med surt
Charcutterier fra Fur slagteren med diverse tilbehør
Kyllingterrine med æblechutney
Spinattærte med kylling
Græske frikadeller med krydret kartoffelsalat
Brie med druer og oliven
Jordbær fromage
Frisk frugt
Pr. person kr. 325,-
Hold din fødselsdag med det hele.
Fødselsdagspakker
Kontakt os for at sammensætte din egen pakke.
Fødselsdagspakke 1
Velkomstdrink
FUR Shandy
Forret
Varmrøget torskesalat fra egen rygeovn
Årstidens sprøde grøntsager - grøn olie
brødcruiton - urter
Hovedret
Hopballe Kylling i 2 variationer
Grillet hjertesalat - bagte cherrytomat - romesco og piment sauce - små kartofler vendt i urtesmør
Dessert
Mazzerin pærekage med hvid chokolademousse
Vanilje iscreme - chokolade granulat
Inkluderet
Kaffe og kransekage
Øl, vand samt husets vin ad libitum fra 18.00-01.00
Pr. person kr. 895,-
Fødselsdagspakke 2
Velkomstdrink
Champagne
Forret
Confiteret Kylling
Karl Johan og trøffel creme - syltet trompetsvamp - sprød cruiton - tørsaltet bacon - urter
Hovedret
Krogmodnet Oksefilet fra Grambogård
Kartoffelpuré med brunet smør - gratineret fennikel - sauce på sort hvidløg - sæsonens grønne salat
Dessert
Rom pocheret ananas
saltet karamel iscreme - tuilles - marenges
Inkluderet
Kaffe og kransekage
Øl, vand samt husets vin ad libitum
Fra 18.00-01.00
Natmad
Oste pølsebord
Med egne charcuterier og ost fra Thise mejeri
hertil behørigt tilbehør og hjemmebagt surdejsbrød
Pr. person kr. 1025,-
Dansk køkken
Her er et udvalg af klassiske danske retter, som også serveres på Restaurant Bryghuset. Minimum 20 personer.
Retter
Serveret med hvide kartofler, persille sovs og rødbeder
kr. 198,-
Stuvede kartofler, hjemmelavet agurkesalat og æble-peberrod
kr. 375,-
Serveret med kartoffelmos samt surt
kr. 195,-
Hertil grove fritter, BBQ sauce og coleslaw salat
kr. 188,-
Serveret med rødbeder og rugbrød
kr. 188,-
Kold medister og saltet flæsk samt kartofler, rødbeder og sennep
kr. 198,-
Gammeldags flæskeæggekage med rødbeder sennep og rugbrød
kr. 88,-
tigerrejer . urter - surdejsbrød
kr. 95,-
Med fyld af kylling og peberfrugt hertil flutes
kr. 88,-
Serveret med kartoffel salat med purløg
kr. 95,-
2 slags med årstidens grønne salat
kr. 115,-
Serveret med klassisk garniture samt rugbrød og flutes
kr. 135,-
kr. 95,-
Med rejesalat og kyllingesalat
kr. 95,-
Kaffe og kage
kr. 58,-
kr. 58,-
kr. 32,-
Med ost eller rullepølse, løg og sky
kr. 45,-
Drikkevarer
kr. 70,-
kr. 40,-
pr. flaske kr. 40,-
Sæsonbestemt
pr. flaske kr. 75,-
kr. 25,-
pr. glas kr. 70,-
pr. flaske kr. 325,-
Vælg mellem Baileys, Grand Marnier og cognac
kr. 50,-
kr. 45,-
kr. 40,-
Vælg mellem rom, vodka, gin
kr. 45,-
kr. 40,-