Menukort – Fur Bryghus
Unikke smagsoplevelser

Menukort

Restaurant Bryghuset har retter og menuer til alle – fra det traditionelle til gourmet. Vi tænker bæredygtigt og bruger allerhelst de lokale råvarer.

Frokost menu

Frokostretter

Svampeterrine med nødder og citron (vegetar)
Serveres med tranebærchutney, frissésalat samt estragonmayo og sprøde maltchips. Hertil hjemmebagt surdejsbrød.
129,-
Svampeterrine med nødder og citron (vegetar)
Serveres med tranebærchutney, frissésalat samt estragonmayo og sprøde maltchips. Hertil hjemmebagt surdejsbrød. Med charcutteri fra egen rygeovn.
159,-
Sildetallerken med 2 slags sild
Serveres med behørigt tilbehør samt pilsnersyltede rødløg samt hjemmebagt surdejsrugbrød
139,-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveres med havtornepuré, råsyltede tyttebær, hjemmelavet remoulade samt ølsyltede agurker. Hertil hjemmebagt surdejsrugbrød.
149,-
Fursk stjerneskud
Maltpaneret rødspættefilet, serveres med håndpillede rejer, basilikummarinerede blåmuslinger, samt laksemousse, hertil sprøde salater, grøn asparges krydderurtedressing samt hjemmebagt surdejsbrød.
165,-
Fish and Chips
Paneret kuller let vendt i lime og krydderurter, samt reje i tempuradej. Serveres med sauce tartar med estragon og ingefær samt sød chilisauce.
159,-
Hjemmelavet kyllingesalat med friskbagt foccasiabolle
Serveres med hjertesalat, ølsyltede rødløg, sprød bacon samt ananas-mangorelish.
149,-
BBQ marineret ølben med porter-BBQ sauce
Serveres med basilikum kartofler, marineret salat med dagens sylt.
165,-
2-retters frokostmenu
2 retter efter kokkenes fantasi. Venligst spørg betjeningen for dagens menu.
269,-

Snacks/lette retter

Nachos med cheddar og jalapenos
Serveres med salsa og Portermayo
95,-
Nachos med cheddar og jalapenos
Med kylling. Serveres med salsa og Portermayo.
125,-
Friterede kartoffel-wedges
Serveres med Aioli samt hjemmelavet remoulade
45,-
Charcutterier
Ølpølser, portermarineret røget okseinderlår, hjemmerøget skinke. Hertil oliven, sprøde æskesvær samt purløgsmayo.
139,-
Letrøgede saltede mandler
55,-
Saltede peanuts
45,-

Det søde

Bryghusets frugttrifli
Serveres med nøddecrumble samt flødeskum
79,-
Dagens kagefantasi
Serveres med årstidens frugtkompot samt sorbet
85,-
Økologisk ostetallerken fra Thise Mejeri
4 slags ost, serveres med ølsyltede nødder samt oliven
125,-

Børnemenu

Børneretter

Fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade og agurkesalat
Serveres med hjemmebagt rugbrød og smør
75,-
Fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade og agurkesalat
Med pommes frites. Serveres med hjemmebagt rugbrød og smør.
89,-
Tortillawraps med kylling og bacon
Hertil salat og dressing
89,-
Sandwich med Kyllingesalat med sprød bacon
Hertil sprød salat samt grønt
89,-
Fish and Chips
Serveres med hjemmelavet remoulade samt samt citron
89,-
Pasta Bolognese
Serveres med friskhøvlet vesterhavsost
89,-

Dessert

Pandekager med is og frugt
89,-
Børneis med 3 slags is
Hertil chokoladesauce og frugt
89,-

Rustik Brygger menu

Serveres i perioden 1. juli - 11. august fra klokken 18.00-21.00

Forret

Glaceret Koldrøget Laks med rygeostecreme

Frissé, tapioka, saltet æggeblomme, karse

Hovedret

Variation af Økologisk Hopballe Kylling med skysauce

Farseret bryst, ragout, ærter, syltede agurk, rabarber hertil nye kartofler med persillesmør

Dessert

Rød Grød med vailjeparfait og hyldeblomst

Creme anglaise, tuilles

1 ret kr. 228,- 2 retter kr. 278,- 3 retter kr. 328,-

Sommer Gourmetmenu

Serveres i perioden 1. juli - 11. august fra klokken 18.00-21.00

Forret

Rødtunge med blomkålspure og Ocietra caviar

Syltede hvide asparges, brunet soya smør, hasselnødder

Forret

Rimmet Kammusling med marineret sommergrønt

Syrlig creme, urter, mandelolie

Mellemret

Rørt tartar med stragoncreme og brøndkarsemayo

Syltede perleløg, saltede agurk, jordskokkechips

Hovedret

Grillet okse med morkel glace, kalvebriser og kål

Brunet pastinak puré-løg, løgkompot, gulerodstop

Dessert

Mørk chokolade med solbær og citron

Mousse, Sorbet, Broken gel-sukker, sylt

Tilvalg

Økolgiske Danske oste

3 stk. kr. 89,-
5 stk. kr. 125,-

1 ret kr. 248,- 2 retter kr. 318,- 3 retter kr. 378,- 4 retter kr. 448,- 5 retter kr. 518,-

Påskemenu

Serveres i perioden 18. april - 22. april fra klokken 18.00-21.00

Forret

Varmrøget Stenbider med stenbiderrogn og dildmayo

Radisser, syltede asparges

Mellemret

Røget Lam med tomattartar og tomatmayo

Gl. knas, feldsalat, urter

Hovedret

Confiteret gris med marques, æblegastrique og sennepsfrø

Sauerkraut, Majroe, æblekompot, kartoffelkroket

Ost

Rød Grube, rygeostparfait

Rabarberkompot, ramsløg

Dessert

Rødbede, Mørkchokolade, rosmarin

Mousse-gel, syltede røbeder, sprødt

1 ret kr. 248,- 2 retter kr. 318,- 3 retter kr. 378,- 4 retter kr. 448,- 5 retter kr. 518,-

Pinsemenu

Serveres i perioden 7. juni - 10. juni fra klokken 18.00-21.00

Forret

Røget Makrel, tomat, syrlig salat

Vagtel æg, karse, maltcrumble

Mellemret

Andeterrine, kyllingelever, pistacier og svampe

Frissé, brombær, vinaigrette

Hovedret

Sommerbuk med brombærglace og blomkåls variation

Glaceret rødbede, grønne tomater, knust kartoffel

Ost

Udvalg af Danske Økologiske oste

Rabarberkompot, ølsyltede nødder, malt

Dessert

Hyldeblomst, hvid chokolade is, syltede citron

Mousse, gele, sprød hyldeblomst, crustaliseret hvid chokolade, verbena

1 ret kr. 248,- 2 retter kr. 318,- 3 retter kr. 378,- 4 retter kr. 448,- 5 retter kr. 518,-