Unikke smagsoplevelser

Menukort

Restaurant Bryghuset har retter og menuer til alle – fra det traditionelle til gourmet. Vi tænker bæredygtigt og bruger allerhelst de lokale råvarer.

Frokost menu
Børnemenu
Aften menu
Pinsemenu
Sommer Gourmet menu
Bryggermenu

Frokost menu

Frokostretter

Grillet aubergine med humus (vegetar)
Serveres med årstidens syltede grønt, jordskokkechips samt estragonmayo.
155,-
Grillet aubergine med humus og charcutterier
Serveres med årstidens syltede grønt, jordskokkechips samt estragonmayo.
165,-
Hjemmerøget laks med Rygeostecreme
Serveres med asparges, syltede grønt, limesiffon samt maltcrumble og dehydreret æggeblomme
179,-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveres med havtorncoulis, hjemmelavet remoulade, pilsnersyltede agurker samt råsyltede tyttebær.
175,-
Fursk stjerneskud
Maltpanerede rødspættefiletter serveres med sprøde salater, rejer, varmrøget laksemousse, pestomarinerede muslinger. Hertil friske asparges samt krydderurtedressing.
185,-
Fish and Chips
Paneret kullerfilet vendt i lime og krydderurter, samt reje i tempuradej. Serveres med sauce tartar med estragon og ingefær samt sød chilisauce og grillet citron
179,-
Caesar salat med grillet kylling
Serveres med sprøde salater, cruiton, semidried tomater samt frisk høvlet vesterhavsost.
169,-
BBQ marineret ølben med porter-BBQ sauce
Serveres med basilikum kartofler og marineret salat med dagens sylt.
175,-
Hvedeølsdampede limfjordsmuslinger
Serveres med urter samt sauce nage.
169,-
Hvedeølsdampede limfjordsmuslinger m. pommes frites & aioli
Serveres med urter i sauce nage
189,-
Rørt tatar af Dansk kalveinderlår
Sereveres med estragonmayo, syltede perleløg, jordskokkechips, syltede tomat samt svampestøv - hertil friskbagt surdejsbrød.
175,-
Rørt Tatar af Dansk Kalveinderlår
Serveres med estragonmayo, syltede perleløg, jordskokkechips, syltede tomat samt svampestøv. hertil fritter samt aioli
195,-
Charcutteriplanke
udvalg af charcutterier samt ølpølse. serveres med 2 slags dip samt syltede grønt
175,-
Frokostplatte med 6 retter ( min 2 personer )
Koldrøget laks med rygeostecreme og asparges-maltpaneret Rødspættefilet med remoulade og citron-Fiskefrikadelle med sauce tartar-Grillet aubergine med humus og hjemmerøget skinke-Kyllingeterrine med Chutney og syltede tomater-2 slags oste med dadelkompot
258,-
Unghane salat med Tørsaltet bacon
serveres i svampecreme med Ale syltede svampe, fermenteret spidskål samt sprød frissé
175,-

Snacks/lette retter

Nachos med cheddar og jalapenos
Serveres med salsa og Portermayo
95,-
Nachos med cheddar og jalapenos
Med kylling. Serveres med salsa og Portermayo.
125,-
Friterede kartoffel-wedges
Serveres med aioli samt hjemmelavet remoulade.
55,-
Letrøgede saltede mandler
55,-
Saltede peanuts
55,-
Flæskesvær
55,-

Det søde

Kold Øllebrød med karamel
Serveres med årstidens frugtcoulis samt skum
85,-
Citrontærte med brændt marenges
Serveres med årstidens frugtkompot, nøddecrumble samt is
85,-
Økologisk ostetallerken fra Thise Mejeri
4 slags ost, serveres med dadelkompot, syltede nødder Hertil kiks og hjemmebagt surdejs brød
155,-

Børnemenu

Børneretter

Hjemmelavet fiskefrikadelle med pommes frittes
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
89,-
Fish & Chips
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
89,-
Hjemmelavede kyllingenuggets med Pommes frites
Serveres med hjemmelavede remoulade samt Ketchup
89,-
Pasta Bolognese
serveres med friskhøvler ost
89,-
Pålægsbrædt med 2 slags pålæg samt leverpostej
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
95,-
,-

Dessert

Pandekager med is og frugt
89,-
Børneis med 3 slags is
Hertil chokoladesauce og frugt
89,-

Aften menu

Serveres hver fredag og lørdag fra 7. maj til 26. juni
Bortset fra 21.+22. maj (se pinsemenu)

Forretter

3 stk. limfjordsøsters, brændt citron, æble-hvede vinaigrette
125,-
Koldrøget laks - Unika creme fraiche 50% - pac choi - karse
109,-
Rørt kalvetatar - syltet perleløg - syltet agurk - emulsion på vesterhavsost jordskokkechips
125,-
Hvide asparges - rygeost emulsion - friterede fjordrejer - ramsløgsolie
125,-

Hovedretter

Beouf bearnaise af velhængt oksefilet fra Grambogård (225 gram) håndskårede fritter - dagens salat
278,-
Æble/ale glaseret svinebryst - romesco sauce - grillet pac choi kartoffelkompot med brunet smør
248,-
Stegt vesterhavsfisk - muslingesauce - brunet løgpure - grønne asparges kartoffelkompot med brunet smør
258,-

Desserter/ost

3/5 oste fra Thise Mejeri - smørristet rugbrød – chutney
3 stk. 85,- 5 stk. 125,-
,-
Citronfromage - vaniljeiscreme - saltet karamel - ristet havre
85,-
Brownie - vaniljeiscreme - skovbærgel – crumble - karamel tuilles
85,-

Pinsemenu

Pinsemenuen serveres i perioden 20. - 24. maj fra klokken 18.00 - 21.00

Start din aften ud med
3 Lækre Snacks og 1 glas bobler
kr. 125,-

Forret

Saltet kalve tartar – syltede bøgehatte – jordskokker – karse - sprødt

Mellemret

Ceviche af torsk – baconcrumble – syltede beder – sennepsiscreme – dildolie - mask

Hovedret

Variation af egne sortbroget gris – grillet løg – svampe – æble - gastrique

Mellemret

Gedeostparfait – chokolade – merenges – estragon

Dessert

Luftig citronfromage – citrusgele - karamelknas – karameliscreme - pære

2 retter kr. 338,-
3 retter kr. 398,-
4 retter kr. 468,-
5 retter kr. 548,-

Sommer Gourmet menu

Gourmet menuen serveres i perioden 1. juli - 15. August kl. 18.00 - 21.00

Start din aften ud med
3 Lækre Snacks og 1 glas bobler
kr. 125,-

Forret

Kammusling – blomkål - pak Choi – bøgehatte

Mellemret

Torsk – jordskokker – muslingesiffon – trøffel

Hovedret

Okse – oksehaler – løg – gulerod - Asparges - bønner

Mellemret

Ostebræt fra Thise Mejeri – stikkelsbær - Rug

Dessert

Solbær – Passionsfrugt - pistacie

2 retter kr. 338,-
3 retter kr. 398,-
4 retter kr. 468,-
5 retter kr. 548,-

Bryggermenu

Bryggermenuen serveres i perioden 1 Juli - 15. August 18.00 - 21.00

Start din aften ud med
3 Lækre Snacks og 1 glas bobler
kr. 125,-

Forret

Taskekrabbe – kapers – perleløg - agurk - mask - musling

Hovedret

Sprængt oksebryst – Porter – bbq – spidskål – springløg –

Dessert

Danske Jordbær – karameliseret nødder og malt – vanilje – røget fløde

1 ret kr. 258,-
2 retter kr. 298,-
3 retter kr. 348,-