Unikke smagsoplevelser

Menukort

Restaurant Bryghuset har retter og menuer til alle – fra det traditionelle til gourmet. Vi tænker bæredygtigt og bruger allerhelst de lokale råvarer.

Frokost menu
Børnemenu
Rustik Brygger menu
Sommer Gourmetmenu

Frokost menu

Frokostretter

Grillet aubergine med humus (vegetar)
Serveres med årstidens syltede grønt, jordskokkechips samt estragonmayo.
145,-
Grillet aubergine med humus og charcutterier
Serveres med årstidens syltede grønt, jordskokkechips samt estragonmayo.
165,-
Hjemmerøget laks med Rygeostecreme
Serveres med asparges, syltede grønt, limesiffon samt maltcrumble og dehydreret æggeblomme
175,-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveres med havtorncoulis, hjemmelavet remoulade, pilsnersyltede agurker samt råsyltede tyttebær.
165,-
Fursk stjerneskud
Maltpanerede rødspættefiletter serveres med sprøde salater, rejer, varmrøget laksemousse, pestomarinerede muslinger. Hertil friske asparges samt krydderurtedressing.
175,-
Fish and Chips
Paneret kullerfilet vendt i lime og krydderurter, samt reje i tempuradej. Serveres med sauce tartar med estragon og ingefær samt sød chilisauce og grillet citron
169,-
Caesar salat med grillet kylling
Serveres med sprøde salater, cruiton, semidried tomater samt frisk høvlet vesterhavsost.
169,-
BBQ marineret ølben med porter-BBQ sauce
Serveres med basilikum kartofler og marineret salat med dagens sylt.
175,-
Hvedeølsdampede limfjordsmuslinger
Serveres med urter samt sauce nage.
165,-
Hvedeølsdampede limfjordsmuslinger m. pommes frites & aioli
Serveres med urter i sauce nage
179,-
Rørt tartar af Dansk kalveinderlår
Sereveres med estragonmayo, syltede perleløg, jordskokkechips, syltede tomat samt svampestøv - hertil friskbagt surdejsbrød.
175,-
Rørt Tartar af Dansk Kalveinderlår
Serveres med estragonmayo, syltede perleløg, jordskokkechips, syltede tomat samt svampestøv. hertil fritter samt aioli
195,-
Charcutteriplanke
udvalg af charcutterier samt ølpølse. serveres med 2 slags dip samt syltede grønt
165,-
Frokostplatte med 6 retter ( min 2 personer )
Koldrøget laks med rygeostecreme og asparges-maltpaneret Rødspættefilet med remoulade og citron-Fiskefrikadelle med sauce tartar-Grillet aubergine med humus og hjemmerøget skinke-Kyllingeterrine med Chutney og syltede tomater-2 slags oste med dadelkompot
248,-

Snacks/lette retter

Nachos med cheddar og jalapenos
Serveres med salsa og Portermayo
95,-
Nachos med cheddar og jalapenos
Med kylling. Serveres med salsa og Portermayo.
125,-
Friterede kartoffel-wedges
Serveres med aioli samt hjemmelavet remoulade.
55,-
Letrøgede saltede mandler
55,-
Saltede peanuts
55,-
Flæskesvær
55,-

Det søde

Kold Øllebrød med karamel
Serveres med årstidens frugtcoulis samt skum
85,-
Citrontærte med brændt marenges
Serveres med årstidens frugtkompot, nøddecrumble samt is
85,-
Økologisk ostetallerken fra Thise Mejeri
4 slags ost, serveres med dadelkompot, syltede nødder Hertil kiks og hjemmebagt surdejs brød
155,-

Børnemenu

Børneretter

Hjemmelavet fiskefrikadelle med pommes frittes
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
89,-
Fish & Chips
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
89,-
hjemmelavede kyllingenuggets med Pommes frittes
Serveres med hjemmelavede remoulade samt Ketchup
89,-
Pasta Bolognese
serveres med friskhøvler ost
89,-
pålægbræt med 2 slags pålæg samt leverpostej
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
95,-
,-

Dessert

Pandekager med is og frugt
89,-
Børneis med 3 slags is
Hertil chokoladesauce og frugt
89,-

Rustik Brygger menu

Serveres i perioden 1. juli - 11. august fra klokken 18.00-21.00

Forret

Porterbraiseret gris fra egen avl i panko

Ramsløg - syltede svampe - malt - persillerod -purløg

Hovedret

Mørksej dampede i Fur Sommerale

ragout af sommerens grønt samt muslinger - syltede perleløg - jordskokkechips

Hovedret

Wienerschnitzel af Dansk Kalveinderlår

Smørstegte kartofler - ærter - brunet smør med persille - wienerdreng

Dessert:

Hyldeblomst koldskål

Barleywineis - maskcrunch - dehydreret rabarber

1 ret kr. 228,- 2 retter kr. 278,- 3 retter kr. 328,-

Sommer Gourmetmenu

Serveres i perioden 1. juli - 9. august fra klokken 18.00-21.00

Forret

Sandart med souffle og sprød skorpe

friske ærter - grønne tomater - tomatkompot - muslinge kærnemælks sauce

Forret

Kammusling samt friteret østers

sauce tartar - urter

Mellemret

Foie gras - æbler

syltede stikkelsbær - stikkelsbærsauce - malt

Hovedret

Glaceret kalv med sort hvidløg

Vol-au-vent med sommerens grønt - tørsaltet bacon - tørret kalvehjerte

Dessert

Pannacotta - jordbær - marcipan

hyldeblomst - citronverbena

Tilvalg

4 oste fra Danske mejerier

dadelkompot - ølsyltede nødder - knækbrød

kr. 125

1 ret kr. 248,- 2 retter kr. 318,- 3 retter kr. 378,- 4 retter kr. 448,- 5 retter kr. 518,-