Frokostmenu
Nyd en udsøgt frokost på Fur Bryghus
Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.
Serveres med blomkålspuré, ristede mandler, purløgsolie, syltede tomater og urter.
Serveres med hvedeøl/yozu vinaigrette, syltede tomater, fennikel, saltede mandler og purløgsmayo.
Marineret sild med Fur Lager og maltsnaps samt stegte sild i lage med dild og Hvedeøl. Serveres med hjemmelavet karrysalat, kapers, æblekompot med timian og syltede rødløg.
Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger. Tomatiseret creme samt urtesalat og grillet citron.
Lokale muslinger fra Glyngøre Shellfish med urter i sauce nage, pommes frites og aioli.
Serveres med pommes frites, marineret salat, estragonmayo, cruiton, syltede sennepsfrø og perleløg.
Koldtrøget laks, estragonmayo og syltet fennikel. 3 x Bryghusets hjemmelavede charcuteri med
trøffelmayo og pesto, 2 modne oste fra Thise Mejeri, oliven og saltede mandler.
200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård på smørstegt focacciabrød, rødbeder, kapers, løg, pickles, høvlet peberrod og pasteuriseret æggeblomme.
200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård i Briochebolle. Hjertesalat, løgmarmelade, bbq. creme med porter og maltsnaps, syltede løg, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.
Børnemenu
Børneretter
Serveres med remoulade, ketchup og citron.
Serveres med ketchup og remoulade.
Hakkebøf i brioche bolle med Bryghusets burgerdressing, salat, agurk, tomat og ketchup.
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
Desserter
Serveres med bærkompot og hjemmelavet vaniljeis.
3 slags is med bærkompot og chokoladesauce.
Lette retter
Serveres fra 1. februar 2024
Restauranten er åben for selskaber over 20 pers. i januar måned. Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.
Serveres med salsa og portermayo.
Serveres med aioli samt selleri-remoulade.
Til øl eller som snack. Saltede mandler, peanuts og halkidiki oliven.
4 oste fra danske mejerier, ølsyltede nødder, syrlig kompot og knækbrød.
Bryghusets fortolkning med Fur Porter og Barleywine Karamel, coulis, hvid chokoladeganache og havre.
Med brændt marengs, lemoncurd, brændt hvid chokolade og iscreme.
Take away
Bestilles på 97 59 30 60 og afhentes i restaurantens åbningstid.
Smørrebrød
Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.
Håndpillede rejer, hjemmelavet mayo, syltede tomater og rogn.
Hjemmerørt remoulade, håndpillede rejer og citron.
Pickles, ølsyltede agurker, peberrod og syltede rødløg.
Svampe, hjemmerøget bacon
og ølsyltede agurker.
Luksus smørrebrød
Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.
Purløgsmayo, syltet fennikel og saltede mandler.
Estragonmayo, syltede perleløg og friskhøvlet peberrod.
Bryghusskinke m. mayo på sort hvidløg, melonrelish og sylt.
Tapas og varme retter
200g. hakkebøf fra Grambogård i briochebolle med hjertesalat, syltede løg, bbq. creme med porter og maltsnaps, løgmarmelade, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.
Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger, tomatiseret creme, urtesalat og grillet citron.
Mindst 2 personer.
Bryghusets krogmodnede skinke, coppa, spansk bresaola, 2 slags pølser, 2 slags dansk ost, basilikumpesto, trøffelmmayo, tapanade, oliven, syltet tomat, kompot, 2 slags hjemmebagt brød og smør.
Torsdags BBQ
Serveres hver torsdag i ugerne 28-31 fra klokken 18.00.
Udvalg i buffeten
BBQ-/portermarineret oksespidsbryst
Ramsløgsmarineret svinefilet
Sprængt urtemarineret kalkunbryst
Frankfurter fra Grambogård
Kartoffel-terrine
Smørristede Fur-kartofler med krydderurter
4 lækre salater
Diverse toppings
Dressinger
Hjemmebagt brød og smør
Tilvalg:
Hyldeblomst marineret Danske jordbær – jordbær iscreme
Nøddecrumble – hjemmelavet koldskål
Priser og booking