Månedsmenu
Efterårsmenu
Serveres hver torsdag til lørdag i september og oktober fra kl. 18.00
Forret: Hjemmerøget, krogmodnet 15 mdrs. Bryghus-skinke
Fra egne velfærdsgrise opvokset på marken bag bryghuset. Serveres med svamperagout, grillet brød og macadamia nødder.
Hovedret: Krogmodnet oksefilet med svampe
Grillet spidskål – nye danske løg – nye kartofler med krydderurtesmør.
Dessert: Sød og syrlig kombination af æbler og pærer
Syrlig æblekompot, syltede pærer, delikat æbleblondie og pæreiscreme.
2 retter 395,- / 3 retter 495,-
BOOK BORD
Frokostmenu
Frokostretter a la carte
ristede mandler - purløgsolie - frissésalat - urter
Purløgsmayo - æblerelish - maskcrumble - frissé - urter
Selleri-capers remoulade - råsyltede tyttebær - pilsner syltede agurk - sprøde salater - havtorn
Dampet og maltpaneret rødspættefilet - håndpillede rejer - røgede muslinger - tomatiseret creme - urtesalat samt grillede citron
Med Pommes frittes og aioli
180 gram velhængt hakkebøf fra Grambogård
Hjertesalat - løgmarmelade - bbq. creme på porter og maltsnaps - syltede løg - hjemmerøget Coppa
hertil pommes frittes samt trøffelmayo
Udvalg af sæsonens grønt - stegt kylling - burrata - svampemayo - cruiton - Vesterhavs ost
Marineret salat - tomatcreme - syltede perleløg - sennepsfrø - cruiton samt pommes frittes og trøffelcreme
Koldrøget laks med æblerelish - 3 slags hjemmelavet charcutteri med trøffelmayo - 2 oste fra Thise Mejeri - oliven og saltede mandler
Aftenmenu
Start din middag med 3 af husets lækre snacks Kr. 115,-
Inkl. 1 glas Crement De Bourgogne kr. 195,-
Forretter
Nænsomt høstet i Limfjorden af fisker Svend Bonde.
Syrlig creme på 10 års lagret æbleeddike fra Vile eddike med purløgsolie.
Friskfanget og landet i Hanstholm på Thy. Serrveres med æbler fra Lyby, agurk, syltede grønne tomater, yozu og mandler.
Dyrevelfærd har siden 1999 været hjertet i Grambogård, da ansvarlighed giver glade dyr, og det giver god smag.
Serveres med estragonmayo, syltede bøgehatte, grillet palmekål og vesterhavsost.
Fra egne velfærdsgrise opvokset på marken bag Bryghuset.
Serveres med svamperagout, grillet hjemmebagt brød og macadamia-nødder.
Alle retter serveres med hjemmebagt surdejsbrød og økologisk smør.
Hovedretter
Serveres med pommes frittes eller nye danske kartofler med kryddersmør, hjemmelavet Bearnaise/trøffelglace og dagens salat med udvalg af grønt fra Stisager Grønt på Fur.
Tilvalg til bøfferne:
Friskrevet trøffel: kr. 75,-
½ grillet hummer: kr.175,-
Serveres med pommes frittes, pommes Anna, hjemmelavet Bearnaise/Porterglace og stegt hjertesalat med urter.
Tilvalg til bøfferne:
Friskrevet trøffel: kr. 75,-
½ grillet hummer: kr. 175,-
Friskfanget og landet i Hanstholm på Thy samt grønt fra Pia på Fur. Serveres med grønkål, jordskokker, hjertesalat, musling, æbleskum og dagens kartoffel.
180 gram hakkebøf fra Grambogård på Fyn, serveret i lækkert Briochebrød. Hertil løgmarmelade, hjertesalat, hjemmerøget Coppa og en crème på økologisk Vesterhavsost fra lokale Thise Mejeri, hertil pommes frittes med trøffelcreme.
Top din burger med en ½ Limfjordshummer fra Fur eller omkringliggende vande kr. 175,-
Friske grøntsager fra Stisager grønt på Fur. Grillet hjertesalat, svamperagout, palmekål, mandler og krydderurter.
Desserter
Dagens sylt – knækbrød.
Serveres med vaniljeiscreme, sprød crumble og broken gel.
Sød og syrlig æblekompot, syltede pærer, delikat æbleblondie og pæreiscreme.
Varme drikke
Børnemenu
Børneretter
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
Serveres med hjemmelavede remoulade samt citron
Serveres med hjemmelavede remoulade samt Ketchup
Serveres med friskhøvler ost
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
Dessert
Hertil chokoladesauce og frugt
Drikkevarer
Vinkort
CHAMPAGNE/MOUSSERENDE
Flot og spændende champagne, med medium krop. Noter af grønne æbler, honning og citrus.
Champagne besidder en flot kontinuitet i stilen. Meget kompleks og struktureret.
Charmerende, harmonisk crémant med stor friskhed, frugtsødme og en flot vedvarende mousse.
En frisk, aromatisk og sødmefuld mousserende vin med en livlig mousse.
HVIDVINE
Elegant og afstemt vin med friskhed og flot struktur. Skøn frugtnote med strejf af vanilje.
Rank og mineralsk bourgogne. Stor finesse og elegance med god syre. Intens og blomsterrig bouquet.
Sprød med mineralske toner. Farven lysegul med grønlig skær. Duft af grape og passionsfrugt.
Stor Rhöne vin fra det anerkendte hus LUCIEN LE MOINE. Ren og tør med noter af lime og ferskner.
Elegant og mineralsk kabinet Riesling. Naturlig sødme. Elegante noter af gule frugter citrus og hyldeblomst.
Dyb og intens Veltliner med god struktur. Noter af lindeblomst og grønne blade samt lette krydrede nuancer.
Fin, frisk og rank frugt med en sprød stil og en behagelig cremet fylde.
Flot mineralitet samt god balance mellem tørhed og frugt. Noter af citrus, melon og honning.
ROSÉVINE
Frisk, floral og cremet rosé, reneste smag af friske hindbær og lyse kirsebær, samt strejf af grapefrugt.
Dansk producent. Fremragende rosé med noter af jordbær, hindbær, hyben samt vilde roser.
RØDVINE
Klassisk og elegant Pinot Noir. Fyldig og delikat med et væld af saftige modne røde bær.
Vinen byder på en elegant, fin frugt med noter af skovbær og modne kirsebær.
Kompleks og harmonisk bourgogne med god sprødhed og frugtkarakter. Dyb og intens bouquet.
Meget karakterfuld, kødfuld, fyldig og tanninrig. Harmonisk og med stor finesse.
Skovbund, læder og engelsk lakrids. Flot balance mellem styrke, alkohol og charme.
Lækre, røgede toner (fra fadene) og milde krydderier. Stor koncentration og fylde.
Imponerende frugtkoncentration. I duften finder man toner af brombær, solbær og lakrids.
Kraftfuld, koncentreret og flot balanceret. Modne, mørke bær, touch af ristet eg.
Bær og blommer samt toner af violer. Afrundet og harmonisk. Engelsk lakrids og cedertræ.
DESSERTVINE
Bouqueten er præget af abrikos og pære. Svag syre fra Sauvignon Blanc giver vinen rygrad og friskhed.
Flot blank lysgylden farve, med eksotiske aromaer af abrikos, fersken, clementin samt vanilje.
ALKOHOLFRIE VINE
Meget harmonisk, liflig druesaft med masser af frugtsødme men også et godt bid.
Skøn aromatisk, let perlende, frugt rig og ukompliceret.
Aperitif
Gin, Vermouth, Rosehip, Sacret Spirits
Champagne Jean Vesselle, Frongart Estate Gin Walcher, Sukkerlage, Citronsaft
Gin La Vitae Et Bella, Walcher ØKO, Tonic
“Fur Blond” Fur Bryghus - Frongart Estate Gin - Walcher - Lime - Rosmarin
Limoncello Walcher Øko - Prosecco, Le Contesse ØKO
Glux, Ginlikør, Walcher Øko, -Prosecco, Le Contesse ØKO
CHAMPAGNE & ØVRIGE BOBLER
Meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid.
Skøn aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.
Avec
Cognac 3 cl
ARMAGNAC 3 cl
RUM 3 cl
EAU DE VIE 3 cl
GRAPPA 3 cl
LIKØR 3 cl
PORTVIN
Vintage 1991 er blød og silkeagtig med aromaer af solbær og ribs.
I smagen finder man klassiske modne toner af mørke kirsebær, solbær og mandel.
Menukort for julen 2023 kommer omkring 1. september