1. maj

Månedsmenu: Smagen af Fur’sk forår i maj

Asparges, Torsk, Oksefilet, Rabarber og Hvid Chokolade

SMAGEN AF FUR´SK FORÅR

Glæd dig til maj måneds lækre aftenmenu, der i den grad af smagen af Fur’sk Forår:

Forret:
Hvide asparges – Stegt Torsk - Sauce Mousseline - urter

Hovedret:
Dansk krogmodnet oksefilet fra Grambogård på Fyn, og modnet i eget kodningsskab - brændt løg – grønne asparges – selleri - Porterglace med hengemte rabarber

Dessert:
Rabarber – Miso – hvid chokolade
Kompot – ganasche – caramel kiks - sorbet – luftig kærnemælk

2 retter kun 350 kroner pr. person
3 retter kun 450 kroner pr. person

Serveres hver torsdag til lørdag fra klokken 18.00

Bestil bord her

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode