Påske TAKE AWAY på Fur Bryghus

TAKE AWAY

TAKE AWAY fra FUR Bryghus

Det bliver desværre en noget anden påske i år, end vi har været vant til. Det er normalt en af årets meget travle perioder, og der hvor vi for alvor starter sæsonen op. I år skal Påsken nydes hjemme.

Derfor tilbyder vi TAKE AWAY i  15. Se opslaget.

Afhentning foregår ved indgangen til Bryghuset. Vi følger naturligvis de gældende regler fra Sundhedsstyrelsen.

 

Uge 15( Påskeugen )

Torsdag til søndag:

Påske frokostanretning: 

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Koldrøget laks med rygeostecreme og frissésalat
  • Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og grillet citron
  • Tortilla med hjemmerøget okseinderlår samt portermayo, syltede perleløg
  • Tartelet med lam i asparges og urter
  • Confiteret svinebryst med ølsyltede agurker
  • Røget knudeskinke med æggestand, syltede asparges samt sennepsdressing
  • 2 slags oste med syltede nødder og druer
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Min 2 personer - Pr. person kr. 175,-

Afhentes imellem 11.00-13.00

Aftenmenu: 

  • Letrøget rimmet torsk med æbler og citron, syltede løg-stenbiderrogn-kold muslingesauce
  • ****
  • Fjerkræterrine med pistacier og urter, frissésalat-ramsløgsmayo-jordskokkechips
  • ****
  • Grillet lammeculotte med mild dijoncreme, knust kartoffel-grillet pastinak-spidskålstimbale med timian, ristede og øl syltede svampe
  • ****
  • Kold øllebrød med Barleywine og porter, rabarberkompot-kandiseret mandler-hvid chokoladeganasche
  • 2 retter kr. 200,-
  • 3 retter kr. 250,-
  • 4 retter kr. 300,-

Benyt muligheden for at købe øl eller vin med hjem til maden

Alle Fur ØL pr. stk. kr. 35,-

12 stk. kr. 350

Vin anbefaling:

Keystone, Chardonnay limited edition, Californien

Tacco, Primitivo, Apulien, Italien

Pris pr. Flaske kr. 100

Luksus vine til gode priser

2017 Ventoux Blanc, Jaboulet Rhône, Frankrig

2016 Ripasso Sup. Valpolicella, Cecilie Beretta

Pris pr. Flaske kr. 150,-

Bestil i god tid, for at være sikker på at få en lækker menu på info@furbryghus.dk eller på tlf. 97593060 i tidsrummet mandag til fredag fra 9.00-.15.00