Alokohol pct. | 5,5 % vol |
Ingredienser | Vand fra Fur, bygmalt, humle, lakrids og gær |
Næringsindhold | Læs mere |
Serveringsforslag
Fur Jagtøl er maltsød, mørk og fyldig - derfor er den en formidabel makker til sæsonens kraftfulde vildtkød.
Tilbehør: Servér med grove rodfrugter, som tilføjer en dejlig dybde af smag til måltidet og evt. en tranebærsauce, som tilføjer en frisk og syrlig kontrast. Tilføj Karl Johan, rørhat eller tragtkantarel, friskbagt solsikkebrød eller groft rugbrød. Disse brødtyper har en kraftig smag, der passer godt til den mørke øl og vildtkødet.
Dessert: Rund måltidet af med et udvalg af kraftige oste med kiks, nødder og syltetøj. Skal der være dessert, så rund det mørke tema af med en rig chokoladekage eller mørk chokolademousse.