10. august

Sommerkoncert 2024: Find billetter

Bestil billet
Begrænset antal billetter!

En festival ud over det sædvanlige

Billetsalget kører for fuld skrue! Der er kun 2000 billetter til salg og de fleste er allerede revet væk. Er du i tvivl om det praktiske, så kan du læse mere om fetivallen og booke transport både ud og hjem.

Scroll videre og find program og bustransport længere nede på siden...

oplev en stemning uden sammenligning:

Hvad kan du forvente af Sommerkoncerten 2024? Formidabel stemning og lidt mere luksus, end den klassiske festival! Udover fede koncerter, tæt på kunstnerne, kan du forvente lækker street food, tapas, specialøl og cocktails. Vores vinbar byder på bobler og afkølede vine. Nyd en kop friskkværnet kaffe og slap af i vores overdækkede områder med siddepladser. Sommerkoncerten på Fur Bryghus er noget helt særligt, og vi garanterer en rigtig festivaloplevelse i virkelig lækre rammer.

 

Her er programmet: kunstnere til Sommerkoncerten 2024

Sanne salomonsen & the antonelli orchestra

Der er lagt op til rock fra øverste hylde, når hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen indtager Sommerkoncerten sammen med ingen ringere end The Antonelli Orchestra. Sanne Salomonsen er en legende inden for dansk musik og har et hitkatalog, der strækker sig over 50 år. Glæd dig til at synge med på Sannes allerstørste hits.

 

Lars Lilholt Band

Oplev Kald Det Kærlighed, Onkel Christian og Den hvide Dværg, som vil være blandt de mange hits, som
kommer til at præge sætlisten. Det otte mand store og velspillende band leverer som altid en koncert med masser af energi og spilleglæde. Lars Lilholt Band er landets eneste rigtige folk-rock band, der har rødder dybt nede i rocken, folkemusikken, poppen, med vigtige historiefortællinger og stort fællesskab.

 

nikolaj & piloterne

Siden debutalbummet ”Piloter” i 1989, har Nikolaj & Piloterne udgivet et hav af stærke albums. Vi kender dem fra hitsene ”Du er min”, “Engel” og ”Ridderen af kærligheden” og ørehængeren ”Kommer nok hjem” – et kæmpe radiohit og et af bandets største hits, som har gjort gruppen til en kæmpe oplevelse på de danske festivaler.

 

MD Duo

Bandet fra Thy har på rekordtid opnået en popularitet, både blandt unge og ældre generationer. Ærlig, uforfalsket popmusik i form af kendte og egne syng-med-sange, giver publikum en helt igennem fantastisk oplevelse. Som indfødte Thyboere underspiller de deres popularitet, og vi glæder os til, at de skaber en kæmpefest på Fur til sommer.

 

Sømændene

Sømændene har væltet Sommerkoncerten de sidste år med ørehængere som ”Alle sømænd er glade for piger”, ”Knalde Kalle” og ”Solskin ombord”. I skal selvfølgeligt ikke snydes for indbegrebet af dansk hygge, danske hits og dansk syng med, når Sømændene lægger fra land og gør Limfjordens vande usikre med deres ligefremme og helt fantastiske optræden.

 

Falderebet

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene, bestående af erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Falderebet tager udgangspunkt i ’Støjpop’, inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart. Bandet har fået masser af opmærksomhed med bl.a. hittet ”Vi Sidder Fast”.

 

Bestil transport ud og hjem

Skive Minibusser tilbyder kørsel til og fra Sommerkoncerten til kun 150 kr. med stoppesteder i hele Skive/Salling. Husk at transport skal bestilles på forhånd - man kan ikke købe billet på dagen. Find ruteplan, tider og billetter hér >>

billeder fra sommerkoncerten 2023

Find stemningsbillederne fra sidste års Sommerkoncert, så du kan få et indtryk af, hvad festen tilbyder vores gæster. Find billederne på Facebook >>

 

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode