Frokostmenu
Serveres fra 1. februar 2024
Restauranten er åben for selskaber over 20 pers. i januar måned. Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.
Serveres med blomkålspuré, ristede mandler, purløgsolie, syltede tomater og urter.
Serveres med hvedeøl/yozu vinaigrette, syltede tomater, fennikel, saltede mandler og purløgsmayo.
Marineret sild med Fur Lager og maltsnaps samt stegte sild i lage med dild og Hvedeøl. Serveres med hjemmelavet karrysalat, kapers, æblekompot med timian og syltede rødløg.
Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger. Tomatiseret creme samt urtesalat og grillet citron.
Lokale muslinger fra Glyngøre Shellfish med urter i sauce nage, pommes frites og aioli.
Serveres med pommes frites, marineret salat, estragonmayo, cruiton, syltede sennepsfrø og perleløg.
Koldtrøget laks, estragonmayo og syltet fennikel. 3 x Bryghusets hjemmelavede charcuteri med
trøffelmayo og pesto, 2 modne oste fra Thise Mejeri, oliven og saltede mandler.
200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård på smørstegt focacciabrød, rødbeder, kapers, løg, pickles, høvlet peberrod og pasteuriseret æggeblomme.
200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård i Briochebolle. Hjertesalat, løgmarmelade, bbq. creme med porter og maltsnaps, syltede løg, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.
Børnemenu
Børneretter
Serveres med remoulade, ketchup og citron.
Serveres med ketchup og remoulade.
Hakkebøf i brioche bolle med Bryghusets burgerdressing, salat, agurk, tomat og ketchup.
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
Desserter
Serveres med bærkompot og hjemmelavet vaniljeis.
3 slags is med bærkompot og chokoladesauce.
A la carte menu
Serveres fredag og lørdag fra kl. 18:00
Snacks
Serveres m. mayo på sort hvidløg.
Forretter
Håndhøstet i Limfjorden af fisker Svend Bonde. Syrlig creme på 10 års lagret æbleeddike fra Vile eddike, purløgsolie og grillet citron.
Friskfanget fra Hanstholm på Thy med porrer, fennikel, hummerbisque og grøn olie.
Krogmodnet kød fra Gambogård. Serveres med estragonmayo, syltede bøgehatte, perleløg, grillede piment og vesterhavsost.
Fra egne velfærdsgrise opvokset på marken bag Bryghuset. Serveres med melon broken gel, trøffelmayo, relish, mandler, salater og urter.
Hovedretter
Serveres med hjemmelavet Bearnaise/trøffelglace, saltbagte jordskokker m. jordskok pure, macadamia nødder og pommes frites.
Serveres med hjemmelavet Bearnaise/trøffelglace, saltbagte jordskokker m. jordskok pure, macadamia nødder og pommes frites.
Friskfanget og landet i Hanstholm på Thy. Severes m. selleri, løg, rosenkål, muslingeskum og dagens kartoffel.
200 gram hakkebøf fra Grambogård på Fyn, serveret i lækkert Brioche bolle med løgmarmelade, hjertesalat, hjemmerøget Coppa samt en crème på økologisk Vesterhavsost fra lokale Thise Mejeri, hertil pommes frittes med trøffelcreme.
Serveres med smørstegte kartofler, ærter, råsyltede tyttebær, wienerdreng og brunet smørsauce.
Stegt Blomkål, blomkålspuré, syltede tomater, mandler, purløgsolie og krydderurter.
I vores modningsskab finder du de bedste udskæringer fra Grambogård, hvor de modner sig klar til udskæring og servering. Det er din garanti for mørt kød af bedste kvalitet og som smager fantastisk.
Desserter
Serveres med dagens sylt og knækbrød
Serveres med mousse, ganasche, broken gel og iscreme.
Æblekompot med æblegele, mandelcrurmble, vaniljeiscreme og citronsiffon.
Hertil varme drikke jvf. menukort.
Månedsmenu
Serveres hver torsdag til lørdag i februar og marts fra klokken 18:00.
Stegt vesterhavsfisk, friskfanget og landet i Hanstholm. Serveres med porrer, fennikel, hummerbisque og grøn olie.
Dansk, krogmodnet oksefilet fra Grambogård på Fyn og modnet i vores egne modningsskabe i restauranten. Serveres med persillebrandade, løg, jordskokker, rosenkål, kartoffelkompot samt en lækker porterglace med syltede tyttebær.
Saltede karameller med chokolade, havtorn, kærnemælksmousse, ganasche, broken gel og iscreme.
2 retter 350,- / 3 retter 450,-
Stegt flæsk fredag
Hver fredag i marts og april serverer vi STEGT FLÆSK AD LIBITUM med hvide kartofler, persillesauce, hjemmesyltede rødbeder og en kold maltsnaps. Pris pr. person kr. 225,-
Weekendsteg
Obs: Skal forudbestilles!
Nyd en lækker WEEKENDSTEG PÅ FUR BRYGHUS
Hver FREDAG OG LØRDAG fra kl. 18.00 på Fur Bryghus:
Lækker helstegt krogmodnet velsmagende Oksefilet (250 gram per person).
Nyd hertil saltbagte jordskokker, jordskok puré med Vesterhavsost fra Thise Mejeri samt saltbagte mandler, sprøde pommes frites og hjemmepisket Sauce Bearnaise.
Pris kun 250 kroner per person.
Mulighed for tilkøb af dessert. Det er også muligt at bestille fra vores a la carte kort.
Husk bordbestilling – WEEKENDSTEG skal forudbestilles.
Lette retter
Serveres fra 1. februar 2024
Restauranten er åben for selskaber over 20 pers. i januar måned. Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.
Serveres med salsa og portermayo.
Serveres med aioli samt selleri-remoulade.
Til øl eller som snack. Saltede mandler, peanuts og halkidiki oliven.
4 oste fra danske mejerier, ølsyltede nødder, syrlig kompot og knækbrød.
Bryghusets fortolkning med Fur Porter og Barleywine Karamel, coulis, hvid chokoladeganache og havre.
Med brændt marengs, lemoncurd, brændt hvid chokolade og iscreme.
Take away
Bestilles på 97 59 30 60 og afhentes i restaurantens åbningstid.
Smørrebrød
Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.
Håndpillede rejer, hjemmelavet mayo, syltede tomater og rogn.
Hjemmerørt remoulade, håndpillede rejer og citron.
Pickles, ølsyltede agurker, peberrod og syltede rødløg.
Svampe, hjemmerøget bacon
og ølsyltede agurker.
Luksus smørrebrød
Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.
Purløgsmayo, syltet fennikel og saltede mandler.
Estragonmayo, syltede perleløg og friskhøvlet peberrod.
Bryghusskinke m. mayo på sort hvidløg, melonrelish og sylt.
Tapas og varme retter
200g. hakkebøf fra Grambogård i briochebolle med hjertesalat, syltede løg, bbq. creme med porter og maltsnaps, løgmarmelade, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.
Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger, tomatiseret creme, urtesalat og grillet citron.
Mindst 2 personer.
Bryghusets krogmodnede skinke, coppa, spansk bresaola, 2 slags pølser, 2 slags dansk ost, basilikumpesto, trøffelmmayo, tapanade, oliven, syltet tomat, kompot, 2 slags hjemmebagt brød og smør.
Drikkevarer
Varme drikke
Vinkort
CHAMPAGNE/MOUSSERENDE
Flot og spændende champagne, med medium krop. Noter af grønne æbler, honning og citrus.
Champagne besidder en flot kontinuitet i stilen. Meget kompleks og struktureret.
Charmerende, harmonisk crémant med stor friskhed, frugtsødme og en flot vedvarende mousse.
En frisk, aromatisk og sødmefuld mousserende vin med en livlig mousse.
HVIDVINE
Elegant og afstemt vin med friskhed og flot struktur. Skøn frugtnote med strejf af vanilje.
Rank og mineralsk bourgogne. Stor finesse og elegance med god syre. Intens og blomsterrig bouquet.
Sprød med mineralske toner. Farven lysegul med grønlig skær. Duft af grape og passionsfrugt.
Stor Rhöne vin fra det anerkendte hus LUCIEN LE MOINE. Ren og tør med noter af lime og ferskner.
Elegant og mineralsk kabinet Riesling. Naturlig sødme. Elegante noter af gule frugter citrus og hyldeblomst.
Dyb og intens Veltliner med god struktur. Noter af lindeblomst og grønne blade samt lette krydrede nuancer.
Fin, frisk og rank frugt med en sprød stil og en behagelig cremet fylde.
Flot mineralitet samt god balance mellem tørhed og frugt. Noter af citrus, melon og honning.
ROSÉVINE
Frisk, floral og cremet rosé, reneste smag af friske hindbær og lyse kirsebær, samt strejf af grapefrugt.
Dansk producent. Fremragende rosé med noter af jordbær, hindbær, hyben samt vilde roser.
RØDVINE
Klassisk og elegant Pinot Noir. Fyldig og delikat med et væld af saftige modne røde bær.
Vinen byder på en elegant, fin frugt med noter af skovbær og modne kirsebær.
Kompleks og harmonisk bourgogne med god sprødhed og frugtkarakter. Dyb og intens bouquet.
Meget karakterfuld, kødfuld, fyldig og tanninrig. Harmonisk og med stor finesse.
Skovbund, læder og engelsk lakrids. Flot balance mellem styrke, alkohol og charme.
Lækre, røgede toner (fra fadene) og milde krydderier. Stor koncentration og fylde.
Imponerende frugtkoncentration. I duften finder man toner af brombær, solbær og lakrids.
Kraftfuld, koncentreret og flot balanceret. Modne, mørke bær, touch af ristet eg.
Bær og blommer samt toner af violer. Afrundet og harmonisk. Engelsk lakrids og cedertræ.
DESSERTVINE
Bouqueten er præget af abrikos og pære. Svag syre fra Sauvignon Blanc giver vinen rygrad og friskhed.
Flot blank lysgylden farve, med eksotiske aromaer af abrikos, fersken, clementin samt vanilje.
ALKOHOLFRIE VINE
Meget harmonisk, liflig druesaft med masser af frugtsødme men også et godt bid.
Skøn aromatisk, let perlende, frugt rig og ukompliceret.
Aperitif
Gin, Vermouth, Rosehip, Sacret Spirits
Champagne Jean Vesselle, Frongart Estate Gin Walcher, Sukkerlage, Citronsaft
Gin La Vitae Et Bella, Walcher ØKO, Tonic
“Fur Blond” Fur Bryghus - Frongart Estate Gin - Walcher - Lime - Rosmarin
Limoncello Walcher Øko - Prosecco, Le Contesse ØKO
Glux, Ginlikør, Walcher Øko, -Prosecco, Le Contesse ØKO
CHAMPAGNE & ØVRIGE BOBLER
Meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid.
Skøn aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.