Frokostmenu
Nyd en udsøgt frokost på Fur Bryghus
Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.
Serveres med blomkålspuré, ristede mandler, purløgsolie, syltede tomater og urter.
Serveres med hvedeøl/yozu vinaigrette, syltede tomater, fennikel, saltede mandler og purløgsmayo.
Marineret sild med Fur Lager og maltsnaps samt stegte sild i lage med dild og Hvedeøl. Serveres med hjemmelavet karrysalat, kapers, æblekompot med timian og syltede rødløg.
Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger. Tomatiseret creme samt urtesalat og grillet citron.
Lokale muslinger fra Glyngøre Shellfish med urter i sauce nage, pommes frites og aioli.
Serveres med pommes frites, marineret salat, estragonmayo, cruiton, syltede sennepsfrø og perleløg.
Koldtrøget laks, estragonmayo og syltet fennikel. 3 x Bryghusets hjemmelavede charcuteri med
trøffelmayo og pesto, 2 modne oste fra Thise Mejeri, oliven og saltede mandler.
200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård på smørstegt focacciabrød, rødbeder, kapers, løg, pickles, høvlet peberrod og pasteuriseret æggeblomme.
200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård i Briochebolle. Hjertesalat, løgmarmelade, bbq. creme med porter og maltsnaps, syltede løg, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.
Børnemenu
Børneretter
Serveres med remoulade, ketchup og citron.
Serveres med ketchup og remoulade.
Hakkebøf i brioche bolle med Bryghusets burgerdressing, salat, agurk, tomat og ketchup.
Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør
Desserter
Serveres med bærkompot og hjemmelavet vaniljeis.
3 slags is med bærkompot og chokoladesauce.
Lette retter
Lette retter
Serveres med salsa og portermayo.
Serveres med aioli samt selleri-remoulade.
Til øl eller som snack. Saltede mandler, peanuts og halkidiki oliven.
4 oste fra danske mejerier, ølsyltede nødder, syrlig kompot og knækbrød.
Bryghusets fortolkning med Fur Porter og Barleywine Karamel, coulis, hvid chokoladeganache og havre.
Med brændt marengs, lemoncurd, brændt hvid chokolade og iscreme.