Unikke smagsoplevelser

Menukort

Restaurant Bryghuset har retter fra fortolkninger af det traditionelle til gourmet. Vi tænker bæredygtigt og bruger allerhelst de lokale råvarer.

Frokostmenu

Nyd en udsøgt frokost på Fur Bryghus

Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Stegt blomkål (vegetarisk)

Serveres med blomkålspuré, ristede mandler, purløgsolie, syltede tomater og urter.

179,-
Salat med Bryghusets koldrøgede laks

Serveres med hvedeøl/yozu vinaigrette, syltede tomater, fennikel, saltede mandler og purløgsmayo.

185,-
Sildetallerken

Marineret sild med Fur Lager og maltsnaps samt stegte sild i lage med dild og Hvedeøl. Serveres med hjemmelavet karrysalat, kapers, æblekompot med timian og syltede rødløg.

185,-
Bryggerskud

Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger. Tomatiseret creme samt urtesalat og grillet citron.

215,-
Hvedeølsdampede limfjordsmuslinger

Lokale muslinger fra Glyngøre Shellfish med urter i sauce nage, pommes frites og aioli.

195,-
Tartar rørt med cognac og trøffel

Serveres med pommes frites, marineret salat, estragonmayo, cruiton, syltede sennepsfrø og perleløg.

195,-
Bryghusets charcuteri/tapasplatte

Koldtrøget laks, estragonmayo og syltet fennikel. 3 x Bryghusets hjemmelavede charcuteri med
trøffelmayo og pesto, 2 modne oste fra Thise Mejeri, oliven og saltede mandler.

235,-
Pariserbøf

200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård på smørstegt focacciabrød, rødbeder, kapers, løg, pickles, høvlet peberrod og pasteuriseret æggeblomme.

185,-
Bryggerburger

200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård i Briochebolle. Hjertesalat, løgmarmelade, bbq. creme med porter og maltsnaps, syltede løg, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.

185,-

Børnemenu

Børneretter

Friteret rødspættefilet med pommes frites

Serveres med remoulade, ketchup og citron.

95,-
Kyllingenuggets med pommes frites

Serveres med ketchup og remoulade.

95,-
Børneburger med pommes frites

Hakkebøf i brioche bolle med Bryghusets burgerdressing, salat, agurk, tomat og ketchup.

125,-

Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør

Desserter

Pandekager

Serveres med bærkompot og hjemmelavet vaniljeis.

89,-
Børneis

3 slags is med bærkompot og chokoladesauce.

89,-

Lette retter

Serveres fra 1. februar 2024

Restauranten er åben for selskaber over 20 pers. i januar måned. Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Nachos med kylling, cheddar og jalapeños

Serveres med salsa og portermayo.

125,-
Steakhouse fries

Serveres med aioli samt selleri-remoulade.

60,-
Snackbræt

Til øl eller som snack. Saltede mandler, peanuts og halkidiki oliven.

85,-
Ostetallerken

4 oste fra danske mejerier, ølsyltede nødder, syrlig kompot og knækbrød.

165,-
Kold øllebrød

Bryghusets fortolkning med Fur Porter og Barleywine Karamel, coulis, hvid chokoladeganache og havre.

89,-
Citron mazarin

Med brændt marengs, lemoncurd, brændt hvid chokolade og iscreme.

89,-

Take away

Bestilles på 97 59 30 60 og afhentes i restaurantens åbningstid.

Smørrebrød

Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.

Æg og rejer

Håndpillede rejer, hjemmelavet mayo, syltede tomater og rogn.

49,-
Fritteret fiskefilet

Hjemmerørt remoulade, håndpillede rejer og citron.

49,-
Roastbeef

Pickles, ølsyltede agurker, peberrod og syltede rødløg.

49,-
Leverpostej

Svampe, hjemmerøget bacon
og ølsyltede agurker.

49,-

Luksus smørrebrød

Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.

Koldrøget laks

Purløgsmayo, syltet fennikel og saltede mandler.

75,-
Rørt tartar

Estragonmayo, syltede perleløg og friskhøvlet peberrod.

75,-
Krogmodnet skinke

Bryghusskinke m. mayo på sort hvidløg, melonrelish og sylt.

75,-

Tapas og varme retter

Brygger Burger

200g. hakkebøf fra Grambogård i briochebolle med hjertesalat, syltede løg, bbq. creme med porter og maltsnaps, løgmarmelade, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.

185,-
Bryggerskud

Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger, tomatiseret creme, urtesalat og grillet citron.

215,-
Tapasfad

Mindst 2 personer.

Bryghusets krogmodnede skinke, coppa, spansk bresaola, 2 slags pølser, 2 slags dansk ost, basilikumpesto, trøffelmmayo, tapanade, oliven, syltet tomat, kompot, 2 slags hjemmebagt brød og smør.

225,-

Torsdags BBQ

Serveres hver torsdag i ugerne 28-31 fra klokken 18.00.

Udvalg i buffeten

BBQ-/portermarineret oksespidsbryst

Ramsløgsmarineret svinefilet

Sprængt urtemarineret kalkunbryst

Frankfurter fra Grambogård

Kartoffel-terrine

Smørristede Fur-kartofler med krydderurter

4 lækre salater

Diverse toppings

Dressinger

Hjemmebagt brød og smør

Tilvalg:

 

Hyldeblomst marineret Danske jordbær – jordbær iscreme 

Nøddecrumble – hjemmelavet koldskål

Kr. 75,-

 

Priser og booking

 

Pris pr. person kr. 349,-
Børn under 10 år kr. 200,-

 

Drikkevarer

Lille fadøl 0,2 l
40,-
Vulcano Fadøl 0,4 l ( Pilsner, Classic )
65,-
Fur Fadøl 0,4 l ( Specialøl )
70,-
Flaskeøl
80,-
Barleywine ( flaske )
90,-
Smagsbakke ( 4 x 0,15 )
135,-
Fur Maltsnaps 3 Cl
45,-
Fur Gylden 3 cl.
45,-
Fur Halvbitter 3 cl.
45,-
Spiritus 2 cl.
40,-
Cognac VSOP Francis Voyer
85,-
Cognac Frapin XO VIP 1. CRU
135,-
Husets vin glas ( Hvid-Rød-Rose )
75,-
Husets vin, flaske ( Rød-Hvid-Rosé )
368,-
Sodavand
40,-
Staarup Økologiske safte
50,-
Isvand ( med eller uden brus )
20,-

Varme drikke

Kaffe/the
40,-
Stempelkaffe
50,-
Espresso
45,-
Cafe Latte
50,-
Cappuccino
50,-
Iskaffe med karamel- eller vaniljesirup
65,-
Varm chokolade med flødeskum
65,-
Irish Coffee med 3 cl whiskey
80,-
Fursk kaffe med 3 cl maltsnaps
80,-
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode