Unikke smagsoplevelser

Menukort

Restaurant Bryghuset har retter og menuer til alle – fra det traditionelle til gourmet. Vi tænker bæredygtigt og bruger allerhelst de lokale råvarer.

Frokostmenu

Serveres fra 1. februar 2024

Restauranten er åben for selskaber over 20 pers. i januar måned. Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Stegt blomkål (vegetarisk)

Serveres med blomkålspuré, ristede mandler, purløgsolie, syltede tomater og urter.

179,-
Salat med Bryghusets koldrøgede laks

Serveres med hvedeøl/yozu vinaigrette, syltede tomater, fennikel, saltede mandler og purløgsmayo.

185,-
Sildetallerken

Marineret sild med Fur Lager og maltsnaps samt stegte sild i lage med dild og Hvedeøl. Serveres med hjemmelavet karrysalat, kapers, æblekompot med timian og syltede rødløg.

185,-
Bryggerskud

Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger. Tomatiseret creme samt urtesalat og grillet citron.

215,-
Hvedeølsdampede limfjordsmuslinger

Lokale muslinger fra Glyngøre Shellfish med urter i sauce nage, pommes frites og aioli.

195,-
Tartar rørt med cognac og trøffel

Serveres med pommes frites, marineret salat, estragonmayo, cruiton, syltede sennepsfrø og perleløg.

195,-
Bryghusets charcuteri/tapasplatte

Koldtrøget laks, estragonmayo og syltet fennikel. 3 x Bryghusets hjemmelavede charcuteri med
trøffelmayo og pesto, 2 modne oste fra Thise Mejeri, oliven og saltede mandler.

235,-
Pariserbøf

200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård på smørstegt focacciabrød, rødbeder, kapers, løg, pickles, høvlet peberrod og pasteuriseret æggeblomme.

185,-
Bryggerburger

200 g velhængt hakkebøf fra Grambogård i Briochebolle. Hjertesalat, løgmarmelade, bbq. creme med porter og maltsnaps, syltede løg, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.

185,-

Børnemenu

Børneretter

Friteret rødspættefilet med pommes frites

Serveres med remoulade, ketchup og citron.

95,-
Kyllingenuggets med pommes frites

Serveres med ketchup og remoulade.

95,-
Børneburger med pommes frites

Hakkebøf i brioche bolle med Bryghusets burgerdressing, salat, agurk, tomat og ketchup.

125,-

Serveres med behørigt tilbehør samt grønt og hjemmebagt brød og smør

Desserter

Pandekager

Serveres med bærkompot og hjemmelavet vaniljeis.

89,-
Børneis

3 slags is med bærkompot og chokoladesauce.

89,-

A la carte menu

Serveres fredag og lørdag fra kl. 18:00

Snacks

Saltede mandler
45,-
Kalamata oliven
45,-
15 mdr. krogmodnet Bryghusskinke

Serveres m. mayo på sort hvidløg.

80,-
Friterede limfjordsmuslinger m. portermayo
75,-

Forretter

Limfjordsøsters (Gigas)

Håndhøstet i Limfjorden af fisker Svend Bonde. Syrlig creme på 10 års lagret æbleeddike fra Vile eddike, purløgsolie og grillet citron.

1 stk. 45,-
6 stk. 250,-
Stegt vesterhavsfisk

Friskfanget fra Hanstholm på Thy med porrer, fennikel, hummerbisque og grøn olie.

125,-
Tatar af krogmodnet kalveinderlår

Krogmodnet kød fra Gambogård. Serveres med estragonmayo, syltede bøgehatte, perleløg, grillede piment og vesterhavsost.

125,-
Carpaccio af hjemmerøgt coppa

Fra egne velfærdsgrise opvokset på marken bag Bryghuset. Serveres med melon broken gel, trøffelmayo, relish, mandler, salater og urter.

125,-

Hovedretter

Entrecote af krogmodnet filet

Serveres med hjemmelavet Bearnaise/trøffelglace, saltbagte jordskokker m. jordskok pure, macadamia nødder og pommes frites.

250gr. 375,-
Boeuf af krogmodnet mørbrad

Serveres med hjemmelavet Bearnaise/trøffelglace, saltbagte jordskokker m. jordskok pure, macadamia nødder og pommes frites.

175gr. 385,-
Skindstegt kulmule

Friskfanget og landet i Hanstholm på Thy. Severes m. selleri, løg, rosenkål, muslingeskum og dagens kartoffel.

345,-
Bryghusets Beef Burger

200 gram hakkebøf fra Grambogård på Fyn, serveret i lækkert Brioche bolle med løgmarmelade, hjertesalat, hjemmerøget Coppa samt en crème på økologisk Vesterhavsost fra lokale Thise Mejeri, hertil pommes frittes med trøffelcreme.

185,-
Wienerschnitzel af dansk kalvefilet

Serveres med smørstegte kartofler, ærter, råsyltede tyttebær, wienerdreng og brunet smørsauce.

245,-
Friske grøntsager fra Stisager grønt på Fur (vegetarisk)

Stegt Blomkål, blomkålspuré, syltede tomater, mandler, purløgsolie og krydderurter.

275,-

I vores modningsskab finder du de bedste udskæringer fra Grambogård, hvor de modner sig klar til udskæring og servering. Det er din garanti for mørt kød af bedste kvalitet og som smager fantastisk.

Desserter

Økologiske oste fra Thise og Arla Unika

Serveres med dagens sylt og knækbrød

3 stk. 125,-
5 stk. 165,-
Saltede karameller m. chokolade, havtorn og kærnemælk

Serveres med mousse, ganasche, broken gel og iscreme.

175,-
Bryghusets æblekage

Æblekompot med æblegele, mandelcrurmble, vaniljeiscreme og citronsiffon.

125,-

Hertil varme drikke jvf. menukort.

Månedsmenu

Serveres hver torsdag til lørdag i februar og marts fra klokken 18:00.

Forret

Stegt vesterhavsfisk, friskfanget og landet i Hanstholm på Thy. Serveres med porrer, fennikel, hummerbisque og grøn olie.

Hovedret

Dansk, krogmodnet oksefilet med persillebrandade fra Grambogård på Fyn, modnet i eget modningsskab. Serveres med løg, jordskokker, rosenkål, kartoffelkompot, porterglace med syltede tyttebær.

Dessert

Saltede karameller med chokolade, havtorn, kærnemælksmousse, ganasche, broken gel og iscreme.

Kuvertpris

2 retter 350,- / 3 retter 450,-

Stegt flæsk fredag

Hver fredag i marts og april serverer vi STEGT FLÆSK AD LIBITUM med hvide kartofler, persillesauce, hjemmesyltede rødbeder og en kold maltsnaps. Pris pr. person kr. 225,-

 

Book bord hér

Weekendsteg

Obs: Skal forudbestilles!

Nyd en lækker WEEKENDSTEG PÅ FUR BRYGHUS

Hver FREDAG OG LØRDAG fra kl. 18.00 på Fur Bryghus:

 

Lækker helstegt krogmodnet velsmagende Oksefilet (250 gram per person).

 

Nyd hertil saltbagte jordskokker, jordskok puré med Vesterhavsost fra Thise Mejeri samt saltbagte  mandler, sprøde pommes frites og hjemmepisket Sauce Bearnaise. 

 

Pris kun 250 kroner per person.

 

Mulighed for tilkøb af dessert. Det er også muligt at bestille fra vores a la carte kort.

 

Husk bordbestilling WEEKENDSTEG skal forudbestilles.

Lette retter

Serveres fra 1. februar 2024

Restauranten er åben for selskaber over 20 pers. i januar måned. Alle retter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Nachos med kylling, cheddar og jalapeños

Serveres med salsa og portermayo.

125,-
Steakhouse fries

Serveres med aioli samt selleri-remoulade.

60,-
Snackbræt

Til øl eller som snack. Saltede mandler, peanuts og halkidiki oliven.

85,-
Ostetallerken

4 oste fra danske mejerier, ølsyltede nødder, syrlig kompot og knækbrød.

165,-
Kold øllebrød

Bryghusets fortolkning med Fur Porter og Barleywine Karamel, coulis, hvid chokoladeganache og havre.

89,-
Citron mazarin

Med brændt marengs, lemoncurd, brændt hvid chokolade og iscreme.

89,-

Take away

Bestilles på 97 59 30 60 og afhentes i restaurantens åbningstid.

Smørrebrød

Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.

Æg og rejer

Håndpillede rejer, hjemmelavet mayo, syltede tomater og rogn.

49,-
Fritteret fiskefilet

Hjemmerørt remoulade, håndpillede rejer og citron.

49,-
Roastbeef

Pickles, ølsyltede agurker, peberrod og syltede rødløg.

49,-
Leverpostej

Svampe, hjemmerøget bacon
og ølsyltede agurker.

49,-

Luksus smørrebrød

Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød.

Koldrøget laks

Purløgsmayo, syltet fennikel og saltede mandler.

75,-
Rørt tartar

Estragonmayo, syltede perleløg og friskhøvlet peberrod.

75,-
Krogmodnet skinke

Bryghusskinke m. mayo på sort hvidløg, melonrelish og sylt.

75,-

Tapas og varme retter

Brygger Burger

200g. hakkebøf fra Grambogård i briochebolle med hjertesalat, syltede løg, bbq. creme med porter og maltsnaps, løgmarmelade, hjemmerøget coppa, pommes frites og trøffelmayo.

185,-
Bryggerskud

Dampet og paneret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, røgede muslinger, tomatiseret creme, urtesalat og grillet citron.

215,-
Tapasfad

Mindst 2 personer.

Bryghusets krogmodnede skinke, coppa, spansk bresaola, 2 slags pølser, 2 slags dansk ost, basilikumpesto, trøffelmmayo, tapanade, oliven, syltet tomat, kompot, 2 slags hjemmebagt brød og smør.

225,-

Drikkevarer

Lille fadøl 0,2 l
40,-
Vulcano Fadøl 0,4 l ( Pilsner, Classic )
65,-
Fur Fadøl 0,4 l ( Specialøl )
70,-
Flaskeøl
80,-
Barleywine ( flaske )
90,-
Smagsbakke ( 4 x 0,15 )
135,-
Fur Maltsnaps 3 Cl
45,-
Fur Gylden 3 cl.
45,-
Fur Halvbitter 3 cl.
45,-
Spiritus 2 cl.
40,-
Cognac VSOP Francis Voyer
85,-
Cognac Frapin XO VIP 1. CRU
135,-
Husets vin glas ( Hvid-Rød-Rose )
75,-
Husets vin, flaske ( Rød-Hvid-Rosé )
368,-
Sodavand
40,-
Staarup Økologiske safte
50,-
Isvand ( med eller uden brus )
20,-

Varme drikke

Kaffe/the
40,-
Stempelkaffe
50,-
Espresso
45,-
Cafe Latte
50,-
Cappuccino
50,-
Iskaffe med karamel- eller vaniljesirup
65,-
Varm chokolade med flødeskum
65,-
Irish Coffee med 3 cl whiskey
80,-
Fursk kaffe med 3 cl maltsnaps
80,-

Vinkort

CHAMPAGNE/MOUSSERENDE

2014 CHAMPAGNE BRUT, DREAM VINTAGE, ANDRE CLOUET, FRANKRIG

Flot og spændende champagne, med medium krop. Noter af grønne æbler, honning og citrus.

695,-
CARTE BLANCHE, CHAMPAGNE LOUIS ROEDERER, FRANKRIG

Champagne besidder en flot kontinuitet i stilen. Meget kompleks og struktureret.

895,-
CRÉMANT DE BOURGOGNE, BLANC DE NOIR BRUT, ALBERT SOUNIT, FRANKRIG

Charmerende, harmonisk crémant med stor friskhed, frugtsødme og en flot vedvarende mousse.

525,-
RAVENTOS BLANC DE BLANC ØKO, CONCA DEL RIU ANOIA, SPANIEN

En frisk, aromatisk og sødmefuld mousserende vin med en livlig mousse.

495,-

HVIDVINE

2021 BOURGOGNE BLANC, CHARDONNAY, LOUIS JARDOT, FRANKRIG

Elegant og afstemt vin med friskhed og flot struktur. Skøn frugtnote med strejf af vanilje.

395,-
2021 MONTAGNY 1.CRU LES COÉRES, CÖTE CHALONNAISE, ALBERT SOUNIT

Rank og mineralsk bourgogne. Stor finesse og elegance med god syre. Intens og blomsterrig bouquet.

625,-
2020/21 SANCERRE SELECTION, DOMAINE CHARTELAIN, FRANKRIG

Sprød med mineralske toner. Farven lysegul med grønlig skær. Duft af grape og passionsfrugt.

495,-
2019/20 INOPIA BLANC, LUCIEN LE MOINE, RHONE, FRANKRIG

Stor Rhöne vin fra det anerkendte hus LUCIEN LE MOINE. Ren og tør med noter af lime og ferskner.

575,-
2021 RIESLING SCHIEFER, NIK WEIS, BOCKSTEIN KABINET, MOSEL TYSKLAND

Elegant og mineralsk kabinet Riesling. Naturlig sødme. Elegante noter af gule frugter citrus og hyldeblomst.

495,-
2021 GRÜNER VELTLINER, STEIN, ØKO KAMPTAL JURTSCHITSCH SONNHOF, ØSTRIG

Dyb og intens Veltliner med god struktur. Noter af lindeblomst og grønne blade samt lette krydrede nuancer.

425,-
2019/20 PINOT GRIGIO LIGNUM, BARREL MATURED FIDORA ØKO, VENEZIA, ITALIEN

Fin, frisk og rank frugt med en sprød stil og en behagelig cremet fylde.

425,-
2020 SAUVIGNON BLANC, ESTATE, MISTY COVE, MARLBOROUGH, NEW ZEALAND

Flot mineralitet samt god balance mellem tørhed og frugt. Noter af citrus, melon og honning.

375,-

ROSÉVINE

2021 CHÄTEAU D´ESCLANS, WHISPERING ANGEL, CÖTE DE PROVENCE, FRANKRIG

Frisk, floral og cremet rosé, reneste smag af friske hindbær og lyse kirsebær, samt strejf af grapefrugt.

445,-
2020 GRENACHE ROSÉ DRY, CREEK VALLEY, LEO STEEN WINES, CALIFORNIEN

Dansk producent. Fremragende rosé med noter af jordbær, hindbær, hyben samt vilde roser.

395,-

RØDVINE

2021 BOURGOGNE ROUGE, PINOT NOIR, LOUIS JARDOT, FRANKRIG

Klassisk og elegant Pinot Noir. Fyldig og delikat med et væld af saftige modne røde bær.

395,-
2015 GEVREY-CHAMBERTIN VIEILLES VIGNES, J. FAIVELEY, BOURGOGNE, FRANKRIG

Vinen byder på en elegant, fin frugt med noter af skovbær og modne kirsebær.

795,-
2020 RULLY ROUGE, LE BAS DE CHËNES, CÔTE CHARLONNAISE, ALBERT SOUNIT

Kompleks og harmonisk bourgogne med god sprødhed og frugtkarakter. Dyb og intens bouquet.

595,-
2020 MERCUREY 1.CRU CLOS DE MONTAIGUS, CÖTE CHALONNAISE. ALBERT SOUNIT
895,-
2015 CHATEAU DE LA RIVIERE, FRONSAC AOC, BORDEAUX, FRANKRIG

Meget karakterfuld, kødfuld, fyldig og tanninrig. Harmonisk og med stor finesse.

595,-
2017 CHATEAUNEUF-DU-PAPE CAILLOUX, ANDRÉ BRUNEL, RHÔNE, FRANKRIG

Skovbund, læder og engelsk lakrids. Flot balance mellem styrke, alkohol og charme.

745,-
2018/19 VINO NOBILE DI MONTEPULCIANO, SALCHETO, TOSCANA, ITALIEN ØKO

Lækre, røgede toner (fra fadene) og milde krydderier. Stor koncentration og fylde.

495,-
2018 MAGARI, ROSSO BOLGHERI DOC, CA' MARCANDA, ANGELO GAJA, ITALIEN

Imponerende frugtkoncentration. I duften finder man toner af brombær, solbær og lakrids.

1195,-
2020 SPÄTBURGUNDER TROCKEN, WEINGUT GEILS, RHEINHESSEN, TYSKLAND
445,-
2018 HACIENDA MONASTERIO, RIBERA DEL DUERO, SPANIEN

Kraftfuld, koncentreret og flot balanceret. Modne, mørke bær, touch af ristet eg.

695,-
2016 SINCERELY, SHIRAZ, NEIL ELLIS, WESTERN CAPE, SYDAFRIKA

Bær og blommer samt toner af violer. Afrundet og harmonisk. Engelsk lakrids og cedertræ.

425,-

DESSERTVINE

2019 CHÄTEAU LES ARROUCATS-CUVEE VIRGINIE, BORDEAUX, FRANKRIG

Bouqueten er præget af abrikos og pære. Svag syre fra Sauvignon Blanc giver vinen rygrad og friskhed.

395,-
2022 GOURMANDI NAGES, MICHEL GASSIER, FRANKRIG

Flot blank lysgylden farve, med eksotiske aromaer af abrikos, fersken, clementin samt vanilje.

375,-

ALKOHOLFRIE VINE

2020 TRAUBENSAFT, WEINGUT RIEGER, BADEN, TYSKLAND 1 L, BIO

Meget harmonisk, liflig druesaft med masser af frugtsødme men også et godt bid.

125,-
2020 LUST AFU TRAUBE, WEINGUT RIEGER, BADEN, TYSKLAND, ØKO

Skøn aromatisk, let perlende, frugt rig og ukompliceret.

125,-

Aperitif

NEGRONI

Gin, Vermouth, Rosehip, Sacret Spirits

85,-
FRENCH 75

Champagne Jean Vesselle, Frongart Estate Gin Walcher, Sukkerlage, Citronsaft

GIN &TONIC

Gin La Vitae Et Bella, Walcher ØKO, Tonic

75,-
GIN & BEER

“Fur Blond” Fur Bryghus - Frongart Estate Gin - Walcher - Lime - Rosmarin

75,-
LIMONCELLO SPRITZ

Limoncello Walcher Øko - Prosecco, Le Contesse ØKO

85,-
VINTER SPRITZ

Glux, Ginlikør, Walcher Øko, -Prosecco, Le Contesse ØKO

85,-

CHAMPAGNE & ØVRIGE BOBLER

BRUT RESERVE CHAMPAGNE, JEAN VESSELLE, BOUZY, FRANKRIG

Meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid.

125,-
PROSECCO SPUMANTE BRUT ØKO DOC TREVISO, LE CONTESSE, ITALIEN

Skøn aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.

85,-

Avec

Cognac 3 cl

Cognac VSOP Francis Voyer
85,-
Cognac Frapin XO VIP 1. CRU
135,-
Spiritus 2 cl.
40,-

ARMAGNAC 3 cl

ARMAGNAC VSOP CASTAREDE
75,-
ARMAGNAC XO, CASTAREDE
95,-
1978 VINTAGE ARMAGNAC CASTAREDE
125,-

RUM 3 cl

1979 MALECON SELECCION ESPLENDIDA, PANAMA
175,-
10 YEARS MALTECO RUM, PANAMA
65,-
20 YEARS MALTECO RUM, PANAMA
85,-
25 YEARS MALTECO RUM, PANAMA
115,-
1987 VINTAGE MALTECO SELECCION RUM, PANAMA
175,-

EAU DE VIE 3 cl

VIELLE PRUNE, CARTRON, BOURGOGNE(BLOMME)
75,-
POIRE WILLIAM, KUENTZ-BAS, ALSACE (WILLIAMS PÆRER)
95,-
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn forsendelse
      Anvend rabatkode